Komentari na vest

Šapovalov: Kad igraš protiv Nadala igraš i protiv sudija, granice moraju da postoje

S

Sinak

pre preko 2 godine

Gledah mec, pauza o kojoj dramis bila je 6min, izmedju 4i5 seta sasvim normalna stvar,mali si jos pa ne znas.
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Nadal moze da doputuje iako je po zakonu morao biti u karantinu, on ne odgovara za to. Moze da pravi pauzu izmedju servisa i 5min i to ce mu proci. Naravno, svi ostali se kaznjavaju. Potpuno je Sapovalov u pravu, Nadal je vrlo prljav igrac.
G

Gandalf.treci

pre preko 2 godine

Pa Shpanac je šta ocekivat
@

@ssss

pre preko 2 godine

Mislim da će se najviše nervirati Nole ako Nadal uzme turnir. Ali ok, sam je tako izabrao. Ako Nadal uzme ovo postoje realne šanse da posle RG pobegne Noletu na dva GS, a to će Nole teško stići. Nadam se da se to neće dogoditi.
B

Bgbg

pre preko 2 godine

Nadal prvo treba da osvoji ovo g***o!! Pa da pobedi na Rolan Garosu! Gde su šanse protiv Noleta 50:50. Čak i da osvoji oba turnira, Nole će do kraja karijere, ako mu naravno dozvole osvojiti bar još 3 gren slema!!
o

osvetnik NN

pre preko 2 godine

To što je Nadal uspeo u karijeri ti nikad nećeš.
k

kakoe

pre preko 2 godine

Najjace mi je kad se ljute jer cekaju izmedju poena. Pa je li bog dao da pocines malo druze, dusa ti je ispala 5 setova. Lik 36 godina vas dere, djecu od 21,22 godine, i krivo ti je vrijeme izmedju poena. Jes kako ne, no se pokupi kad si nesposoban da ga dobijes posle 4 seta.
N

N1204

pre preko 2 godine

Sine mozes da se ljutis koliko hoces,bio si danas u igri egal sa Rafom,ali ono sto odvaja njega od vas talenata(ti,Zverev,Cicipas,Kirjos...) je glava.Covek do pre dva meseca polu-invalid i opet dodje do polufinala a moguce i do samog kraja.Kad pomislis na rec sportista prva asocijacija ti uvek mora bit Nadal i Djokovic.
N

Neša czbg

pre preko 2 godine

Novak tako 15 godina!
7

777

pre preko 2 godine

Netacno ako pratis tenis onda znas da je tek pre 2, 3 godine uvedeno vreme koje otkucava za pauzu izmedju poena. Otkad je to uvedeno Novak MORA da postuje to ne pita se nista ako zakasni odmah bude opomonjen. Istina je da dok nije bilo tog otkucaja vremena Nole pravio duze pauze. Znaci uveden je sat da bi svi teniseri morali na vreme da budu spremni i vazi za sve sem za Nadala? Smesno.
s

sef787

pre preko 2 godine

spansko smece

Dj_97

pre preko 2 godine

Šta drugo očekivati od "sportiste" koji se dopinguje, nego da na sve moguće, pokvarene načine pokuša da prevari protivnike i sve druge ljud
B

BeliSport

pre preko 2 godine

Pa moraju starijem covjeku dati malo vremena da se odmori, sem toga ima samo 20 Grand Slam titula...
G

Gosstt

pre preko 2 godine

Sudije momak nemaju nista protiv tebe,sve sto ti je nepravo uradjeno nista licno nego je u cilju drugih stvari
G

GoatNadal

pre preko 2 godine

Pa kad ti momce osvojis barem jedan GS mozda ti sudija dopusti to cigansko ponasanje, i treba nadalu da se dopusta, zasluzio je doprinosom svojim prema sportu za razliku od tebe sto urlices i lomis ali ko gubi ima pravo da se ljuti…

Dj_97

pre preko 2 godine

Zaslužio je zato što se dopinguje? Kakav je to GOAT? Misliš li i da je Džastin Getlin GOAT pored živog Bolta?