Serena Vilijams (AFP)
Serena Vilijams (AFP)

Teniska jesen u Parizu

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.09.20. | 09:34

Na Filipa Šatrijeu danas dve velike šampionke, Serena Vilijams i Petra Kvitova

Prvi, verovatno i poslednji Rolan Garos ikada održan ujesen nastavlja se danas drugim danom takničenja. A „četvrto“ godišnje doba prikazuje se u punom snazi, a to znači padavine, vetar, oblaci... Grad svetlosti je ovih dana grad tame, zapravo tamnih oblaka koju su se nadneli nad njim i praktično celom Evropom. Kao da nam priroda tako, kroz podsmeh slika skice ove turobne, skoro pa gotove 2020.

RASPORED MEČEVA

Izabrane vesti

Srećom, Francuzi su stigli da završe krov na glavnom stadionu, čuvenom Filip Šatrijeu tako da će, i u slučaju da se nastavi ovakva vremenska situacija, barem najbolji moći da igraju, te ćemo se za ovu bet-analizzu koncentrisati na te mečeve u ženskoj polovini žreba.


Od 11 časova na teren istrčavaju Petra Kvitova i Osean Dodan. Čehinja je superzvezuda belog sporta, ali se zbog visine slabije snalazi na šljaci. Ai, ova jesenja pariska je posebna, pošto je kretanje teže nego obično, kao i same loptice, tako da je čista fizička snaga sada glavno oružje. Zato su i moguća mnoga iznenađenja, Ovde ga pak ne očekujemo, već relativno opuštenu pobedu sedme nositeljke poritv domaće igračice..


Dan na Filip Šatrijeu zatvaraa veilka mama belog sporta, Serena Vilijams. Potera za tom 24. grend slem titulom, čime bi se iyjednačila sa rekorderkom Margaret Kort, nastvalja se i u Parizu, a prva protivnica joj je Kristin An. Sudar dve Amerikanke može se očekivati da se relativno brzo završi komotnom pobedom najbolje svih vremena.

WTA SINGL ŽREB


tagovi

Serena VilijamsPetra KvitovaRolan Garosbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara