Filip Krajinović (©MNpress)
Filip Krajinović (©MNpress)

Teniske sigurizze

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.06.20. | 15:27

Ako vreme dozvoli, mečevi sa Tipsarevićevog Istočnoevropskog šampionata mogli bi da nam pomognu kod bustovanja ukupne kvote na tiketu

Korona je ušla u tenis, Novak, Beograd i Zadar su u fokusu koji će, verujemo, brzo popustiti. Osim ako ne bude ozbiljnijih posledica.

Bilo kako bilo, gura se dalje, pa i u našoj prestonici gde se danas nastavlja Istočnoevropski šampionat u organizaciji Janka Tipsarevića, zapravo njegove teniske akademije. Naravno, ako vreme dozvoliv na Olimpu.

Izabrane vesti


Tako je danas zakazano nekoliko potencijalno interesantnih susreta, no pošto je na ovakvim takmičenjima lako uočiti favorita, red je da vam ih izdvojimo. Tako danas, ako neko želi da malo pojača tikete, pošto su kvote ipak male, ovaj turnir je kao stvoren. Tako treba očekivati ekspresnu pobedu Filipa Krajinovića nad tek punoletnim momkom iz BiH, Nemanjom Maleševićem.


Slična priča je sa duelom još jednog našeg Dejvis kup reprezentativca, Dušana Lajovića gde ipak očekujemo da ga naš najbolji junior, Hamad Međedović malo "testira" starijeg kolegu. Pošto je kec na Ducija 1,07, može se probati da će biti odigrana tri seta, jer momčić iz Novog Pazara definitivno ima kvalitet da malo "pogura" meč.

Sarajlija sa beogradskom adresom, Damir Džumhur veliki je favorit protiv za 21-godišnjek Dušana Rajića i tu treba očekivati lagan poraz srpskog tenisera.


tagovi

Janko Tipsarevićbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara