Teniski potresi u Južnoj Kaliforniji

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.03.18. | 14:23

Večeras dobijamo i drugi polufinalni par muškog dela žreba u Indijan Velsu, dok su pred ženama borbe za finale. Na tvrdom, ali sporom terenu gigantskog Stadiona 1, Raonić - Kveri, Del Potro - Kolšrajber, Osaka - Halep i Venus - Kasatkina.

Sama je završnica jednog od najprestižnijih teniskih turnira na svetu, Indijan Velsa, a u ovoj noći  na redu je četiri zanimljiva duela u singlu.

Ovu bet-analizzu krećemo od preostala dva meča četvrtfinala u muškoj konkurenciji. Od 20 časova po srednjoevropskom vremenu dva iskusna, vrhunska asa, Miloš Raonić i Sem Kveri ukrštaju rekete po peti put. Trenutno je egal, tako da možemo očekivati veliku borbu Kanađanina i Amerikanca. Raonić se tek vraća nakon teže povrede, pa je zato Kveri mali favorit za trijumf.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 22:05 8314 ATP Del Potro J. - Kohlschreiber P. h 1 (-3.5) 1,75
Pet 20:05 8490 ATP Raonic M. - S.Querrey hs 1 (-1.5) 3,20
Sub 04:20 8527 WTA Halep S. - Osaka N. 1s/k 1-1 1,63
Sub 03:05 7601 WTA Kasatkina D. - Williams V. ki 2 1,95
Ukupna kvota17,80

Nakon njih na prestižni Stadion 1 kompleksa u dolini Koačela u južnoj Kaliforniji istrčavaju Huan Martin del Potro i Filip Kolšrajber. Toranj iz Tandila je favorit, ne samo zato što vodi sa 6-2 u međusobnim obračunima, već i zato što igra odlično u poslednje vreme, a i prosto je stvoren za velike mečeve i turnire. Nemac nije "mačiji kašalj", ali očekujemo da večeras završi misiju u Indijan Velsu.

U rano jutro po "našem" vremenu, tačnije od 03.00 kreću polufinala u ženskoj polovini žreba. Prve se odmeravaju Darija Kasatkina i Venus Vilijams. U pitanju je sudar mladosti i iskustva. Ruskinja je zaista fantastična i sigurno da ima igru protiv bilo koje rivalke, mada Amerikanka baš i nije bilo ko. Venus je doživela i videla sve što beli sport može da ponudi, pa joj je ovo samo još jedan u nizu mečeva. Za rasliku od Kasatkine. Zato i verujemo da bi Venus pre mogla do finala, ali uz veliku bitku, što nam obećava i međusobni skor od 1-1.

Lakše bi trebalo da bude Simoni Halep protiv Naomi Osake. Mlada, 20-godišnja Japanka je izuzetno talentovana i stremi ka vrhu, ali protiv prve na listi gubi 0-3, mada je pružala značajan otpor. Rumunka je trenutno u vrhunskoj formi i očekujemo da će povesti sa 4-0 i to bez većih problema.

Foto: Action Images


tagovi

Indijan VelsATPWTAVenus VilijamsSimona HalepMiloš Raonićsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara