Filip Krajović ide na Davida Gofana
Filip Krajović ide na Davida Gofana

Tri meča - tri pobede bez izgubljenog seta

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.03.19. | 08:20

Odličan start srpskih tenisera na mastersu u Indijan Velsu. Prolaz kvote 4,70 na Felisijana Lopeza

Srpski teniseri su upešno započeli takmičenje na mastersu u Indijan Velsu pošto su sinoć na tri susreta izborili isto toliko pobeda.

Filip Krajinović je u prvom kolu glavnog žreba Indijan Velsa, kao što smo i očekivali uspeo da savlada suparnika iz Kazahstana, Mihajla Kukuškina sa 2:0, po setovima 6:3 i 6:4 i tako postane drugi srpski teniser koji je obezbedio plasman u drugom kolu, pošto je Novak Đoković kao prvi nosilac bio slobodan na početku takmičenja. Zanimljivo je da je naš as u oba seta prvi stekao prednost, pa ga gubio da bi ih ipak završavao u svoju korist. Naredni protivnik će mu biti fantastični David Gofan od kojeg je nedavno bio bolji na turniru u Monpeljeu. Belgijanac je na startu mastersa u južnoj Kaliforniji bio slobodan.

Izabrane vesti

Nešto ranije sinoć pobedu u singlu je zabeležio i Dušan Lajović pošto je savladao prošlogodišnjeg Novakovog "dželata" upravo iz IndijanVelsa, Japanca Taroa Danijela takođe bez izgubljenog seta rezultatom 7:6 (6) i 6:4. Njegov naredni protivnik je 10. nosilac, Hrvat Marin Čilić.

Novak Đoković i Fabio Fonjini uspešno su započeli kolaboraciju u Indijan Velsu zabeleživši trijumf u prvoj rundi nadmetanja dublova. Pred njima su, može se reći neočekivano pali favorizovani Miloš Raonić i Žeremi Šardi pošto je "naš" par slavio sa 7:6 (5) i 6:1, te u osmini finala čeka bolje iz susreta Bopana/Šapovalov - Mari/Soareš.

ATP REZULTATI PETOG DANA

Od ostalih sinoćnjih rezultata sa muške strane žreba Indijan Velsa valja izdvojiti pobedu u dva taj-brejka Felisijana Lopeza nad Tomašom Berdihom čime je prošla MOZZART kvota 4,70 na šta smo vam i skrenuli pažnju, kao i tesan trijumf Stena Vavrinke nad Danijelom Evansom.

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

ATP Indijan VelsFilip KrajinovićDušan LajovićFabio Fonjini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara