Foto: Starsport
Foto: Starsport

Vajda i Tipsarević podržali Đokovića: Jeftini politički poeni, ograničeni su samo zakoni i ljudski mozak

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.01.22. | 18:17

Dvojac stao uz prvog tenisera sveta

Novak Đoković u pritvoru i neizvesnoasti očekuje ponedeljak i trenutak konačne odluke po pitanju njegove sudbine u Melburnu i na Australijan openu. Prvi reket sveta, zarobljen u hotelskoj sobi usled administrativnih problema, iščekuje odluku čelnika i konačni odgovor napitanje da li će napustiti zemlju u kojoj je ispisao istoriju, ili e dobiti šansu da napravi novi korak i napadne 21. grend slem trofej u bogatoj karijeri.

Prvom reketu sveta poruke podrške poslali su brojni prijatelji, kolege i sijaset poznatih iz čitavog sveta, a ovim povodom srpskom teniseru javno su se obratili i Marian Vajda i Janko Tipsarević.

Izabrane vesti

Slovački trener koji ima važnu ulogu u timu Novaka Đokovića u objavi na Instagramu nije se libio da iskaže nezadovoljstvo.

"Ograničeni su samo zakoni i ljudski mozak, ali je slobodna ljudska duša. Zajedništvo i ljubav ne poznaju graanice. Šampione, stojimo uz tebe", objavio je Vajda.

Reči podrške imao je i Janko Tipsarević, nekadašnji teniser i veliki Novakov prijatelj.

"Jeftini... Jeftini potezi... Jeftina objašnjenja... Jeftini politički poeni... Mnogo lažnih mangupa u besmislenom lovu na veštice", napisao je Tipsarević.



tagovi

Marjan VajdaJanko TipsarevićNovak ĐokovićAustralijan open

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara