Komentari na vest

Vajda o rastanku sa Đokovićem: Nisam ga pitao za razlog, ali pretpostavljam da želi samo jednog trenera

G

Gosts

pre oko 2 godine

Koga boli uvo za novaka?
b

babakar

pre oko 2 godine

Nema vajde bez Vajde...
N

Nikola44

pre oko 2 godine

Realno govoreci taj Vajda je imao velike zalsuge za Novakove rezultate. Nekako cini mi se da mu je on davao mnogo sigurnosti. Dobro ga je poznavao, donao je Djokovicu psihicku stabilnost jer je Vajda prilicno stabilan lik. Na drugoj strani ovaj Ivanisevic je sve suprotno od Vajde. Zeljan slave, veoma lose obrazovan, nestabilan lik koji se verovatno uvlaci Novaku zeleci slavu na Novakov racun. Tako to meni izgleda sa strane. Ali to je vec Novakov problem a ne nas. Nije prvi put da Novak donosi veoma sulude odluke. Setimo se samo perioda kad je sa nekim guruom grlio drvece po ceo dan. Ali kad vidi da rezultati pocnu da padaju Novak se opameti. Tad je izgubio godinu bez veze. Nazalost, cini se da ce sa Ivanisevicem biti slicno, jer je Ivanisevic dileja totalna.
H

Hahahahah

pre oko 2 godine

Evo dokaza koliko se raspada, delje Monfilsa kao od šale.
S

Sport15

pre oko 2 godine

Verujem da se nisu posvadjali, ali da je Vajdi sve pravo i ne bih rekao… Kao sto ne bih rekao da je ovo Novaku dobra odluka, nije se bas usrecio bez Vajde.
M

Mile Baobab

pre oko 2 godine

Jedini trener je Vajda. Ostali su trganci.
P

Psihologija uspeha

pre oko 2 godine

Ko pročita tekst biće mu sve jasno. Prijateljski razlaz, Vajda trenira Slovaka jer mu je to bolja opcija sa manje putovanja i sve je potpuno ok. Čak će i u Parizu zajedno trenirati. Ali sad će krenuti da se javljaju ovi što ne čitaju dalje od treće reči sa svojim izmišljotinama i ispašće od muve - slon.