"Sten Vavrinka"
"Sten Vavrinka"

Vavrinka se prošetao, Gaske iznenadio favorizovanog Bugarina

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.07.15. | 16:18

Sten savladao Verdaska sa 3:0, a istim rezultatom Francuz je bio bolji od Dimitrova

Sten VavrinkaJedan očekivan i jedan pomalo neočekivan rezultat u trećem kolu Vimbldona. Sten Vavrinka nastavio je da melje svoje protivnike, iako mu ovo nije omiljena podloga. On je u trećem kolu bio bolji od Fernanda Verdaska sa 3:0 (6:4, 6:3, 6:4).

Vavrinka je igrao jako zrelo i praktično je pravio brejkove na kraju svakog od tri odigrana seta. Utisak je da je igrao baš onoliko koliko mu je bilo potrebno i da je davao gas kada se lomio rezultat. Na kraju mu je po brejk u sva tri seta bio dovoljan za laganu pobedu.
Uslovi na Vimldonu su odlični, jako sam zadovoljan svojom igrom na ovom meču, treniram svaki dan, srećan sam sa svim što sam uradio do sada. Osvojio sam Rolan garos, svestan sam da je ovde sve moguće. Gofan je dobar igrač, ima dobre udarce, al ispreman sam za to“, rekao je Vavrinka u intervjuu posle meča.

Izabrane vesti

Malo iznenađenje dogodilo se na terenima najstarijeg teniskog turnira na svetu. Rišar Gaske uspeo je svojim čarobnim bekhendom da savlada Gregora Dimitrova sa 6:3, 6:4, 6:4. To znači da je 11. nosilac turnira morao da napusti turnir već posle trećeg kola.

Gaskea u osmini finala očekuje duel sa nikom Kirjosom koji je bio bolji od Miloša Raonića sa 3:1 (5:7, 7:5, 7:6(3), 6:3.

(FOTO: Action images)


tagovi

Sten VavrinkaRišar Gaskeatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara