Komentari na vest

Veliki preokret Sinera, Alkaras drugi put u nedelju dana pao u finalu

1

16189

pre gotovo 2 godine

Alkaraz
g

gost2828

pre gotovo 2 godine

Bravoo Siner! Kulturan, vredan momak, napravice velike stvari!
p

plavac

pre gotovo 2 godine

bukvalno mu je alkatraz dar sa neba da probije psihičku barijeru,pošto nikako ne može da se opusti sa starijima sa tura...do ove godine je delovao kao još jedan od bezbroj potraćenih talenata koje su ovi monstrumi ubili
p

pa razumljivo

pre gotovo 2 godine

Ma koliko ljudi podrugljivi bili sad prema medijima i uzdizanju alkaraza, ja i dalje ostajem pri stavu da njega ceka velika karijera. mogu da razumem ovolike oscijalcije, to je ipak normalno za decka od 19 godina i 2 meseca. Imali su ih svi manje vise. U prvom setu a pogotovo u tajbrejku izvodio je nestvarne udarce, lobove, drop sotove, dijagonalne kretnje unazad s pasing sotovima pod noge (za 7:5 u tajbrejku), bio bolji igrac sve do 1:0 u drugom i propustenih 5 brejk lopti. 2 poslednje na druge servise sinerove je olako prosuo probajuci da riternira snazno i ostvari viner, cini mi se da je tad ispao iz balansa nepovratno. Al eto da nije bilo tog nestrpljenja uzeo bi brejk i ko zna sta bi bilo. Ali svi igraci moraju da prodju tu vrstu skole da bi postali iskusni u presudnim momentima a samim tim i veliki igraci. Sineru se karijera razvija fino, postepeno bice veliki igrac. Igra djokovicevsku igru izbacuje protivnika iz balansa. Imam utisak da vec imamo dva tvrda igraca i sigurno velike karijere.
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Sta sam pisao pre neki dan. Siner je taj koji ce da pomuti svim ovim novima racune. Decko nema problem ni na jednoj podlozi, nema problem da se vrati posle izgubljenog seta. Bice TAJ broj 1 koji se toliko dugo najavljuje,.
B

Borko Doboj

pre gotovo 2 godine

Siner zasluzuje da bude broj 1 i po ponašanju. Najpristojniji od mlađe garde.
N

Noleee

pre gotovo 2 godine

Polako brate momak je tek sad ostvario top5 pobedu prvu u karijeri. Njega su tukli svi zivi od Zvereva 4 puta mislim Cicipas ga je pregazio u Australiji ove godine Nadal ga je pregazio na Rolan Garosu prosle godine sa 6:0 u poslednjem setu Nole ga je lako dobio u Monte Karlu prosle godine. Jos on mora da radi i unapredjuje fiziku i igru a i psihu bogami onakav pad na Vimbldonu protiv Novaka nije svojstven buducem broju 1. Samo polako sa prognozama nema momak jos ni Masters, a vec pises bice broj 1. I on i Alkaraz trebaju jos mnogo mnogo da rade!
p

plavac

pre gotovo 2 godine

dečko samo ima problrm sa psihom i malo još da utegne rezervne planove igre i udarce,fizika neće mu biti oriblem jer ako ode na mišiće imaće problem sa kičmom (kao delpo) i protraćiće karijeru.