Vreme je!

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.06.18. | 10:14

Simona Halep nadomak prvog grend slem trofeja u karijeri, Sloun Stivens juri drugi pehar nakon US Opena

Simona Halep i Sloun Stivens ukrštaju rekete u ženskom finalu Rolan Garosa (15.00), a posebno je interesantno što Rumunka juri svoj prvi grend slem trofej u karijeri, pošto dosad nikako nije imala sreće u završnicama velikih turnira.

Halep je do svog četvrtog grend slem finala (trećeg na Rolan Garosu) stigla savladavši Špankinju Garbinje Muguruzu daleko lakše nego što se očekivalo (2:0, po setovima 6:1, 6:4). Doduše, kumovala je tome i sama Muguruza koja je loša ušla u meč i počela da igra tek u drugoj deonici. Prošle sezone u finalu Pariza Halep je igrala protiv Jelene Ostapenko, vodila sa 1:0 u setovima, imala brejk prednosti u drugom, ali Letonka je uspela da stigne do čudesnog preokreta i na kraju slavi. 

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE
15.00: (1,40) Halep - Stivens (2,70) 

Amerikanka je u polufinalu pobedila sunarodnicu Medison Kiz posle jednog sata i 19 minuta igre sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4. Stivens je bila bolja od samog početka, kontrolisala igru i kažnjavala greške svoje protivnice. Protiv Halep se bori za svoj drugi grend slem trofej. Prvo finale igrala je prošle sezone na US Openu kada je trijumfovala upravo nad prijateljicom Kiz.

Halep vodi sa 5:2 u međusobnim okršajima, prva je igračica sveta, u dobroj je formi, više joj odgovara šljaka, ima više iskustva na ovoj podlozi, tako da je apsolutni favorit. Vreme je za prvi grend slem trofej. I da Rumunku konačno pogleda Fortuna.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 15:05 8139 GSW Halep S. - S.Stephens ki 1 1,40
Ukupna kvota1,40

Foto: Action Images


tagovi

Rolan GarosSimona HalepSloun Stivens

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara