WTA INDIJAN VELS: Ko sme protiv Naomi i/ili Petre?

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.03.19. | 11:58

Kvota na pobedu Kristine Mladenović nad Osakom je čak 3,80, a na Venus Vilijams protiv Kvitove 2,90

Pošto je Serena Vilijams sinoć uspešno započela takmičenje na prvom WTA Premier Mandatory turniru u 2019 (pandan ATP matersima) pobedom nad Viktorijom Azarenko domaćini Indijan Velsa mogu da odahnu, a mi možemo da nastavimo da se pratimo ženski tenis. I da se klaidimo na njega. Nimalo lak, ali izuzutno zanimljiv zadatak. Nadamo se i isplativ jer vam preporučujemo ovaj put da malo vipše rizikujete i to protiv prve i treće teniserke sveta.

RASPORED MEČEVA (+9 Č)

Izabrane vesti

Napeto bi trebalo da bude na odmeravanju Venus Vilijams i Petre Kvitove gde je snažna Čehinja ipak velika favoritkinja. I to ne samo zato što je bolje plasirana i što ima prednost od 4-2, već i zato što je starija sestra Vilijams preksinoć protiv Andree Petković imala problema s povredom zbog koje je ispustila sa nulom drugi set. Mogla bi ovo Kvitova veoma brzo da reši. Ali, ako mislite da je sve otvoreno, kvota 2,90 na stariju Venus vas čeka u MOZZARTU.

Drugi i poslednji ženski meč na centralnom terenu u Indijan Velsu večeras igraju Naomi Osaka i Kristina Mladenović. Biče to njihovo treće odmeravnja, a trenutno je 1-1 s tim što je "naša" Francuskinja nedavno u Dubaiju bila ubedljivo bolja što joj sada ipak daje status favoritkinje. Ne treba zaboraviti ni na to da je prva igračica sveta nedavno prekinula više nego plodonosnu vezu sa nemačkim stručnjakom našeg porekla Sašom Bajinom, koji ju je bukvalno preporodio i sa kojim je osvojila sve što je osvojila, te sada treba juriti nenjo posrtanje, naravno na tiketima, a MOZZART za nejn poraz daje ultimativnu kvotu 3,80. P ako voli nek izvoli.

Za sigurizzu tu je Karolina Pliškova od koje očekujemo ubedljiv trijumf nad Misaki Doi. Japanka jednostavno nije ista klasa i ovo bi moglo brzo da se završi. Dakle, minus gemovi, dva seta (kvota 1,30), da neće biti taj-brejka (1,22) itd.

WTA ŽREB

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Naomi OsakaPetra KvitovaVenus VilijamsKristina Mladenovićbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara