WTA SINSINATI: Halep i Kvitova rasteruju oblake

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.08.18. | 16:11

Kiša i u ženskom delu žreba krojila današnji raspored mečeva

Kako teniseri, tako su i teniserke juče muku mučile sa klišom i uzročno-posledičnim prekidima koji su napravili veliki haos u današnjem rasporedu velikog turnira u Sinsinatiju.

RASPORED ŠESTOG DANA TURNIRA U SINSINATIJU (+6 Č)

Izabrane vesti

Na svu sreću, bolje su prošle od muškaraca te je ostao samo jedan meč da se završi, Bertens - Kontaveit koji je prekinut pri rezultati 6:3, 1:4, dok dva nisu ni počela: Halep-Barti i Svitolina-Anisimova.

Ovaj prvi otvara dan na centralnom terenu od 17 časova po srednjoevropskom vremenu, a verujemo da je Rumunka, prva igračica sveta daleko bliža pobedi i plasmanu u četvrtfinale gde pobednicu čeka opasna Ukrajinka Lesija Curenko, meč koji je takoše planiran za sedmi dan turnira prestižne WTA Premier 5 kategorije.

Elina Svitolina i Amanda Anisimova nastupaju takođe od 17 časova, ali na Terenu 10.  Svitolina, trenutno šesta teniserka sveta je veliki favoriti protiv domaće takmičarke koja se nekako probila do trećeg kola pošto je dobila specijalnu pozivinicu organizatora. Ovaj meč bi trebalo da bude brzo gotov.

Potencijalni intresantan je susret između dve levoruke igračice, Petre Kvitove, koja uz Halepovu slovi za najjaču favoritkinju za titulu i Eliz Mertens. Snažna Čehinja i Belgijanka se nikada nisu sastale, a 22-godišnja Mertensova nije lak zalogaj.

Vremenska prognoza nije dobra i za današnji dan u Ohaju se nadalje očekuju padavine, te prekidanje mečeva.

***kvote su podložne promenama

FOTO: Action Images


tagovi

Simona HalepPetra Kvitovabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara