(Reuters)
(Reuters)

Embape polomio nos, ali zbija šale i pored toga

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.24. | 23:54

Operacija nije potrebna, igraće sa maskom

Prvi takmičarski meč Kilijana Embapea kao fudbalera Real Madrida u dresu reprezentacije Francuske je završen traumatično.

Francuski napadač je prvo zabeležio najteži promašaj dosadašnjeg dela EP kada je izašao sam na golmana Austrije i promašio ceo gol, a onda meč završio zbog povrede. Nakon kornera, Embape je u skoku umesto lopte, udario glavom u rame Kevina Dansa i nastradao mu je nos. Ukazana mu je lekarska pomoć na terenu ali krvarenje nije moglo da se zaustavi. Čak je tada zaradio i žuti karton jer se vratio na teren bez dozvole sudije. Usledila je izmena i kapiten Galskih petlova je odmah odveden sa terena da mu se ukaže ozbiljnija pomoć.

Izabrane vesti

Prve prognoze nisu dobre jer se radi o lomu nosa.

“Nos mu uopšte nije dobro. Izgleda da je slomljen. Videćemo šta dalje… Ovo nam je pokvarilo veče”, rekao je selektor Didije Dešan.

Na pregledu u bolnici je stigla porvrda da je nos polomljen, ali da nije potrebna operacija koja bi zahtevala mirovanje i ugozila ostanak francuskog asa na prvenstvu. Embape će u nastavku takmičenja igrati sa zaptitnom maskom, a stigao je i da se našali tim povodom. Nakon izalska iz bolnice se oglasio na društvenim mrežama sa porukom:

"Ideje za masku?"

Još nema potvrda kada će se vratiti na teren i da li će igrati na utakmici u petak. Selektor Dešan najverovatnije neće rizikovati baš u prvoj narednoj utakmici...


tagovi

EURO 2024Fudbalska reprezentacija FrancuskeKilijan Embape

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara