Kolarov kao VIP gost na srpskoj žurci: Obuj kopačke i pokaži im kako se to radi

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.06.24. | 15:55

Nekadašnji reprezentativac oduševio navijače u srcu Minhena

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Nemačke)

Na srpskoj žurci u centru Minhena status VIP gosta imao je - Aleksandar Kolarov. Nekadašnji levi bek, zavidne reprezentativne reputacije, izazvao je maltene histeriju među našim navijačima okupljenim na Marainplacu, nekoliko časova pred presudni duel sa Danskom.

Izabrane vesti

Saletali su ga i stari i mladi, momci i devojke, trezni i pijani, obučeni u crvene ili bele dresove…

I svi su imali sličnu poruku:

Majstore, obuj kopačke i pokaži im kako se to radi”, moglo se čuti na centralnom trgu u Minhenu, stecištu navijača koji su izveli mali kulturno-umetnički program u pokušaju da kreiraju atmosferu pobednika pred odlazak na Alijanc arenu.

Nenadano druženje sa Kolarovim je potrajalo skoro deset minuta. Nekadašnji as je strpljivo pozirao, spreman da udovolji svakom navijaču, iako su ga brat Nikola i poznanici čekali da nastavi rutom presečenom navijačkom rekom, izlivenom iz jednog paba.

U času kad su Srbi shvatili da imaju bivšeg reprezentativca i kapitena među sobom, nudili su ga pivom, kobasicama, želeli s njim da prozbore koji reč, eventualno se sete onog pogotka protiv Kostarike na Mundijalu u Rusiji, vrednog naše poslednje pobede na velikim turnirima…

Kolarov nije imao baš toliko vremena, ali je razvukao osmeh na lice kad je odjekivao slogan:

“Aco, Srbine; Aco, Srbine…”

Za medije je i ovoga puta ostao nedostupan.


tagovi

EURO 2024fudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara