©AFP
©AFP

Na treningu Francuza 4.000 navijača, ali ne i Embape

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.06.24. | 21:17

Napadač Trikolora propustio timske aktivnosti četiri dana pre prvog izazova na Evropskom prvenstvu

Euforija pred Evropsko prvenstvo raste, bliže se borbe za kontinentalni tron, a jedna od reprezentacija koje privlače posebnu pažnju usled visokih očekivanja je Francuska. Tikolori će za četiri dana, odnosno u ponedeljak, odigrati prvu utakmicu na turniru, a cvetar u leđa danas su im dali navijači koji su u velikom broju iskoristili činjenicu da je Didije Dešan otvorio trening za javnost.

Pred oko 4.000 ljudi Trikolori su odradili trening, međutim na stepen ushićenja prisutnih značajno je uticala informacija da među igračima koji su istrčali na teren u Paderbornu nije Kilijan Embape.

Izabrane vesti

Prva zvezda Francuske i glavni adut na predstojećem Evropskom prvenstvu izazvao je strepnju svih na tribinama, ali je ubrzo stigla informacija da je novi fudbaler Reala iz predostrožnosti propustio timske aktivnosti i da je radio u zatvorenim uslovima, po individualnom programu.

Poput Embapea, poseban režim rada imao je i Kingsli Koman usled blagog virusa koji prethodnih dana vlada unutar reprezentacije Francuske, međutim iz tabora Trikolora nemaju dilemu da će igrači biti u konkurenciji za utakmce koje slede.

Osim pomenutog dvojca, među igračima koji nisu u potpunosti spremni su Ibrahima Konate i Aurelien Čuameni koji su radili individualne vežbe sa kondicionim trenerom.

Podsetimo, Francusku posle duela sa Austrijom u grupnoj fazi očekuju još susreti sa Holandijom i poljskom.


tagovi

Fudbalska reprezentacija FrancuskeKilijan EmbapeEURO 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara