Tadić i Stojković (©MN Press)
Tadić i Stojković (©MN Press)

Pomirenje u Augzburgu! Tadić se izvinio selektoru i saigračima

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.06.24. | 16:17

Održan sastanak stručnog štaba i igrača

Bura posle poraza od Engleske. Srećom, sve se brzo smirilo i nije se pretvorilo u aferu kakve su znale da prate našu reprezentaciju na velikim takmičenjima kroz istoriju.

Kako je objavio Fudbalski savez Srbije, danas je u hotelu „Maksimilijan“ u Augzburgu, gde su smešteni Orlovi, održan sastanak između stručnog štaba i igrača na kojem se Dušan Tadić, kapiten reprezentacije, izvinio selektoru Draganu Stojkoviću i saigračima zbog nepromišljenih izjava nakon utakmice sa Engleskom.

Izabrane vesti

U saopštenju FSS-a pored ostalog stoji:

„Bilo je govora o predstojećim obavezama, a između ostalog kapiten reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima“.

Time je, verujemo, mala varnica koja je sevnula nakon meča sa Engleskom (0:1) ugašena, nije se pretvorila u požar. Dušan Tadić je izrazio žal što nije bio starter na toj utakmici i rekao da je najbolji i najspremniji igrač reprezentacije. Selektor Stojković je objasnio da je nosioca trake i igrača sa najviše odigranih utakmica u istoriji državnog tima ostavio na klupi iz taktičkih razloga.

Šta god da je bilo, sada je – nadamo se – ostalo u arhivu. Malo nervoze posle poraza, dok god ne ode u destrukciju, može da bude pozitivno, da prostruji krv, da se pokaže koliko je stalo. Pa, neka taj gnev pogodi u četvrtak popodne Slovence. Imaće Dušan Tadić sada i koji motiv više...


tagovi

Dušan TadićDragan Stojković PiksiEURO 2024fudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara