""
""

Alan Širer otkriva šta nedostaje Aleksandru Mitroviću

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.03.16. | 18:06

Legenda Njukasla strepi za spas Svraka i polaže nade u srpskog napadača

Da je Alan Širer tu, navijačima Njukasla bi lakše bilo da isprate borbu za goli život i opstanak u Premijer ligu. Dok je igrao legendarni centarfor, Svarke nisu morale da se bore za opstanak. Širer je terorisao protivničke golmane, a Njukasl je u to vreme čak igrao i Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Ubrzo posle njegovog odlaska u penziju Njukasl je ispao u Čempionšip posle čega se vratio u elitu, ali sada mu opet preti ispadanje u niži rang. Legendarni golgeter se nada da bi Aleksandar Mitrović mogao da bude odlučujući faktor u borbi za opstanak i da bi gol koji je postigao protiv Sanderlenda minulog vikenda mogao da bude prekretnica za Srbina u sezoni.

Širer tvrdi da je Mitroviću neophodno samopouzdanje u finišu sezone.
„Nadam se da će onaj važan gol doneti na samopouzdanju Aleksandru Mitroviću. To je nešto što mu nedostaje. Samopouzdanje je jako bitna stvar u fudbalu. Samo pogledajte Defoa. Puca od samopouzdanja! Zato mislim da bi onaj gol mogao da bude inicijalna kapisla za Mitrovića da krene u seriju postizanja važnih golova od sada, pa do kraja sezone“, napisao je Širer u kolumni za San.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaEvropaEngleskaAleksandar MitrovićAlan Širer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara