""
""

Alarm u Zvezdi: Radonjić na pregledima - stopalo je problem!

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.11.17. | 14:09

Novopečeni reprezentativac Srbije neizvestan za duel protiv BATE Borisova

Pobeda u Kelnu izvojevana je bez Vujadina Savića, drugovima u Londonu nije mogao da pomogne standardni levi bek Milan Rodića.

Činilo se da će će Vladan Milojević za jednu od najvažnijih utakmica u novijoj istoriji kluba imati na raspolaganju kompletan kadar, ali...  Nova nevolja zadesila je stručni štab Crvene zvezde pred evropsku bitku. I to baš velika nevolja.

Izabrane vesti

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL BATE-A I CRVENE ZVEZDE

Za meč protiv BATE Borisova krajnje je neizvestan novopečani reprezentativac Srbije i jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u ovoj sezoni Nemanja Radonjić. On je juče zbog bolova u stopalu ranije napustio trening, a situacija ni danas nije bolja.

Zbog bolova u stopalu Radonjić je otišao na specijalističke preglede, a od ishoda zavisiće hoće li se naći u avionu za Belorusiju. Prema pojedinim informacijama brzonogi krilni fudbaler povredio se u poslednjem  prvenstvenom kolu protiv Rada. Tada zbog iscrpljujućeg puta u Kinu i Južnu Koreju nije bio u startnoj postavi, ali je šansu dobio u 60. minutu.

Radonjić je projektovan kao jedan od glavnih aduta za dvoboj u Belorusiji. Tim pre što je domaćinu potrebna pobeda i što će sasvim sigurno ostavljati prostor za brze kontra napade Crvenoj zvezdi. A to je Radonjićeva specijalnost.

Čak i ako rezultati na pregledima budu dobri pitanje je u kojoj će meri Milojević moći da računa na Radonjića. Posebno jer rođeni Nišlija nije trenirao dva dana.

Poslednja dešavanja oko Radonjića mogla bi da širom otvore vrata prve postave u poslednjem vreme ubitačnom Aleksandru Pešiću, ili specijalcu za evropske mečeve Nemanji Miliću.

(Foto Star Sport)


tagovi

Aleksandar PešićFK Crvena zvezdaEvropaNemanja MilićNemanja Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara