""
""

Aleksis i Junajted? Sve zavisi od Mikija

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.01.18. | 13:20

"Mančester Junajted ne može da dovede Sančeza osim ako Mhitarjan ne pristane da ode u Arsenal", jasan je Mino Rajola

Čuveni italijanski agent Mino Rajola objasnio je svu gungulu oko transfera Aleksisa Sančeza u Mančester Junajted, u kome ključ drži samo jedan čovek - njegov klijent Henrih Mhitarjan.

Izabrane vesti

Junajted je prvi favorit da se dokopa Čileanca, kvota u MOZZARTU da Aleksis prelazi ove zime na Old Traford je 1,30, posebno nakon što se Mančester Siti povukao iz trke, zbog prevelikih bonusa koje su njegovi agenti tražili. Klub sa Old Traforda je spreman da ispuni zahtev Arsenala i plati 40.000.000 evra za 29-godišnjeg čileanskog napadača, a pride je ponudio i Mhitarjana u ceo transfer. 

Rajola, koji zastupa jermenskog ofanzivca, jutros je bio jasan u izjavi za britanski Tajms.
"Mančester Junajted ne može da dovede Sančeza osim ako Miki ne pristane da ode u Arsenal", jasan je Rajola.

Žoze Murinjo, trener Mančester Junajteda, izostavio je Mhitarjana sinoć sa utakmice sa Stoukom (3:0) uz tvrdnju da on razmatra ponudu sa Emirata i da mu ne trebaju fudbaleri koji glavom nisu na Old Trafordu. Jutros su, posredstvom Bi-Bi-Sija, iz Mikijevog okruženja stigle informacije da fudbaler ne želi da pređe u Arsenal i da je spreman da presedi nastavak sezone na tribinama. 

Celu situaciju danas dodatno je zamutio i jermenski novinar Tibo Vezirijan koji tvrdi da je transfer Mhitarjana u Arsenal dogovren i da Aleksis Sančez ide u suprotnom smeru. Ipak, ostaje nam da sačekamo zvanične informacije.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleksis SančezArsenalEngleskaHenrih MhitarjanPremijer ligaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara