Alen Stevanović: Strelci bi mogli da zakažu

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.07.18. | 08:14

"Gifu i Ehime su dugo bez pobede i sada bi trebalo da budu oprezni", izjavio je nekadašnji ofanzivac Partizana

Nema Svetskog prvenstva, nema liga petica, nema Vimbldona. Nema šta da se gleda, a bogami - ni igra. Šta odigrati?

E, zato smo mi tu za vas. Da iščačkamo dobre kvote, a i da vam skrenemo pažnju na neka prvenstva na koja nikada ne biste ni pomislili da se u njima krije lova. Zaista, proteklih dana smo se uverili da vredi igrati Islanđane, australijsku košarku, ženski fudbal... Jer, pri sastavljanju tiketa ne treba se voditi atraktivnošću ili kvalitetom neke lige, već nekim sasvim drugim stvarima. Zato treba slušati one koji su na izvoru informacija.

Izabrane vesti

Za početak, selimo se u drugu japansku ligu. U zemlji izlazećeg Sunca nastupa Alen Stevanović, nekadašnji ofanzivac Partizana, koji brani boje prvoligaša Šonana. Stevanović smatra da na zatvaranju 22. kola treba očekivati malo golova. Sastaju se Gifu i Ehime (11.00)
"Strelci bi mogli da zakažu na meču Gifu - Ehime, koji su dugo bez pobede i sada bi trebalo da budu oprezni", izjavio je Stevanović za TIP Novosti.

Stevanović je bio prilično uspešan u prognozi tekućeg kola, na nekim mestima je omanuo - što je i logično, ipak je teško pogoditi sve mečeve u istom kolu iz iste lige - ali svakako porazmislite da ga poslušate. Kao što rekosmo, čovek je na izvoru informacija. Teško ćete naći bolji putokaz za tiket.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 11:00 4852 JAP 2 Gifu - Ehime ug 0-2 1,72
Ukupna kvota1,72

JAPAN 2 - 22. KOLO:

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Japan 2Alen Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara