"Alesandro Nesta"
"Alesandro Nesta"

Alesandro Nesta tipuje za vas: Brazil osvaja Mundijal

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.06.14. | 12:42

Legendarni štoper zna ko će biti najveće razočaranje turnira, ali i iznenađenje i najbolji igrač

Alesandro NestaNekadašnji fudbalski reprezentativac Italije Alesandro Nesta rekao je danas da ubedljivo najveće šanse za osvajanje Svetskog prvenstva daje domaćoj selekciji, ali dodao da će branilac titule Španija biti najveće razočaranje.
"Verujem da će Brazil postati prvak sveta, a svakako da im je najveća prednost to što igraju na svom terenu. U favorite bih ubrajao Argentinu, Nemačku, Portugaliju i Italiju, ali Brazilci su daleko ispred njih. Namerno nisam spomenuo Španiju jer mislim da neće biti previše motivisani, koliko god to zvučalo čudno. Mislim da će biti najveće razočaranje na SP", rekao je Nesta.

On je istakao da bi moguće iznenađenje na turniru mogla da bude selekcija Belgije, kao i da veruje da će napadač madridskog Reala i reprezentativac Portugalije Kristijano Ronaldo obeležiti prvenstvo.
"Očekujem da će Ronaldo osvojiti nagradu za najboljeg igrača. Veliki sam njegov fan, igra u neverovatnoj formi i teško da će ga neko zaustaviti. Uz njega, spomenuo bih Mesija i Nejmara", naveo je Nesta.

Izabrane vesti

Kvota na trijumf Brazila u kladionici MOZZART je 4,30, a ovde možete videti našu ponudu za Mundijal.

(FOTO: Action images)


tagovi

Španijameđunarodni fudbalBrazil2014BrazilAlesandro Nesta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara