Alonso: Partizan je pun energije i ima mnogo mladih igrača

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.09.18. | 19:06

Španski trener trenerski debi u Jadranskoj ligi na klupi Cedevite imaće u subotu protiv crno-belih

Trener košarkaša Cedevite Sito Alonso rekao je da je Partizan mlad tim, pun energije, i istakao da njegova ekipa u predstojeći meč u ABA ligi mora da uđe energetski maksimalno, s jakim intenzitetom.
“Vrlo važna utakmica za nas, posebno jer smo naporno radili mesec i po dana. U fokusu je, uz važnost utakmice, i činjenica da želimo da izgradimo ekipu, pa i nakon nje moramo vredno da treniramo. Krećemo u taj brzi ritam, težak raspored utakmica ali moramo izgraditi timski duh”, rekao je Alonso za klupski sajt.

Košarkaši Cedevite sutra dočekuju Partizan u prvom kolu nove sezone ABA lige.
“Partizan mi se čini kao ekipa puna energije, posebno zbog dosta mladih igrača. Jaki su na poziciji organizatora igre, sa Nikolićem i Pejdžom, takođe i na centarskoj poziciji sa Gagićem i Lendejlom... Kažem, teška utakmica, dobro su igrali na ABA Super kupu, tako da moramo u susret ući energetski maksimalno, sa jakim intenzitetom i vrlo čvrsto, uz, verujem dobru podršku sa tribina Doma sportova”, rekao je Alonso.

Izabrane vesti

Cedevita i Partizan su do sada odigrali 13 utakmica u Zagrebu u regionalnoj ligi, a crno-beli su upisali samo jednu pobedu.
"Partizan ima stvarno dobru ekipu. Ostao je neki kostur od prošle godine. Mislim da će biti jako neugodni, ali i dalje verujem u naš kvalitet. Mislim da će, ako budemo sto odsto koncentrisani i ako damo sve od sebe, pobeda otići na našu stranu", rekao je košarkaš Cedevite Andrija Stipanović.

Utakmica se igra u subotu od 20 sati u zagrebačkom Domu sportova.

Foto: MN Press


tagovi

Sito AlonsoAndrija Stipanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara