"Rajan Gigs"
"Rajan Gigs"

Amerikanac preoteo posao Rajanu Gigsu?

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.09.16. | 19:05

Bob Bredli izbio u prvi plan kao kandidat za novog menadžera Svonsija

Rajan Gigs

Trener francuskog Avra Bob Bredli održao je sastanak sa čelnikom Svonsija Hjuom Dženkinsom s namerom da preuzme kormilo premijerligaša iz Velsa. 

Izabrane vesti

Nekadašnji selektor SAD tajno je doleteo u Svonsi tokom vikenda, kako bi pregovarao oko preuzimanja Labudova, a njegovo ime nalazi se na vrhu liste menadžera koju su sastavili novi investitori  iz SAD koji su tokom leta stigli na Liberti stadion.

Bredli već neko vreme željno očekuje poziv iz Premijer lige, ali je problem što unutar uprave Svonsija nije pronađen konsenzus, jer jedan deo rukovodstva i dalje želi da poveri debitantsku rolu u domovini legendarnom Rajanu Gigsu.

Bob Bredli

Jedino što se trenutno zna je da su Frančesku Gvidolinu, “mrtvaku koji hoda” dani u Velsu odbrojani, ali i da je Gigs opasno zagrejan za ulogu novog menadžera Labudova i povratak u fudbal nakon letošnjeg razlaza sa Mančester Junajtedom.

Međutim, ono što investitore iz SAD brine u vezi Gigsija je nedostatak trenerskog iskustva, pa je to glavni adut zašto zagovaraju dolazak Boba Bredlija. Američki stručnjak proslavio se kao selektor SAD sa kojim je osvojio Gold kup 2007. godine, a predvodio je Jenkije i na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Rajan GigsPremijer ligaEngleskaBob Bredli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara