"Junes protiv Mančester junajteda u finalu Lige Evrope"
"Junes protiv Mančester junajteda u finalu Lige Evrope"

Amin Junes napušta Ajaks: Betis je prvi kandidat za potpis

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.12.17. | 12:22

Krilni vezista odbio novi ugovor

Junes protiv Mančester junajteda u finalu Lige EvropeNa pomolu je još jedan zanimljiv transfer Betisa. Klub iz Sevilje naciljao je Amina Junesa kao potencijalno pojačanje za zimski prelazni rok.

Krilni napadač ne igra u Ajaksu, malo zbog povrede kolena, a i da je zdrav pitanje je da li bi se izborio za status proviotimca pored sve boljeg Džastina Kljaverta, ugovor mu ističe u junu, a prema poslednjim informacijama iz Holandije odbio je da potpiše novi. Sve to znači da je na „tankom ledu“ kod trenera Marsala Kejzera i sve je prilika da će napustiti Amsterdam.

Izabrane vesti

Iz dva razloga: prvi je želja samog Junesa da kad ozdravi ima redovnije nego u prvom delu sezone (samo devet utakmica) i tako sebi poveća šanse da se nađe na spisku reprezenatcije Nemačke za Mundijal u Rusiji, a drugi je namera Ajaksa da iskoristi poslednju priliku za transfer i izvuče bar deo od 2.500.000 evra koliko ga je pre dve i po godine platio Borusiji iz Menhengladbaha.

S obzirom da Betis igru mahom zasniva na prodorima po krilu, deluje da bi se Amin Junes sjajno uklopio u ekipu Kikea Setijena, koju su letos pojačali Havi Garsija, Andres Gvardado, Kristijan Teljo, Serđo Leon, Rijad Budebu...

(FOTO: Action images) 


tagovi

AjaksAmin JunesBetisEredivizijaEvropaHolandijaPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara