"Rafa Nadal"
"Rafa Nadal"

AO 7. DAN - Kako protiv Rafinog bicepsa i može li Bugarin da ulovi kengura

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.01.18. | 16:44

Završava se prva sedmica prvog grend slema sezone i počinju odmeravanja osmine finala

Rafa NadalPoslednji dan prve od dve sedmice prvog grend slema sezone, nedelja donosi i prve susrete osmine finala u obe singl konkurencije.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 04:35 7667 GSM R.Nadal - Schwartzman D. h 1 (-8.5) 1,95
Ned 03:05 7706 GSW Wozniacki C. - Rybarikova M. ts 2 1,35

Izabrane vesti

Kao i što dolikuje, ovu bet-analizzu započinjemo susretom koji igra prvi nosilac, Rafael Nadal. Španac će se za prodor u četvrtfinale boriti sa veoma, veoma nezgodnim Dijegom Švarcmanom. Omaleni Argentinac nije slavio na tri meča sa Špancem, ali je sposoban da pruži značajan otpor. Talenat mu je nesporan,. ali teško drži tempo protiv fizički jačih igrača. A mislite li da ima ikog jačeg od Rafe na turu?

Drugi od četiri meča na koje skrećemo pažnju će biti potencijalno i najinteresantiniji pošto se sastaju dva potencijalna osvajača Australijan opena, Grigor Dimitrov i Nik Kirjos.  Iako i jedan i drugi nisu nikada podigli pehar na neka od najveća četiri teniska turnira, viđeni su da im se to i dogodi. Kirjos igra pred svojim navijačima, što će mu biti dodatni podstrek, a što sigurno neće mnogo smetati Bugarinu. Svakako treba očekivati veliku i dugačku borbu.

Sedmog dana AO u okviru osmine finala sastaju se i devojke, ali izdvajamo samo susret između Karoline Voznijacki i Magdalene Ribarikove pošto deluje kao najzanimljiviji, posebno iz ugla sportskog klađenja. Plavokosa Dankinja se u drugom kolu jedva izvukla, te je nakon serije odličnih igara ponovo pokazala da i dalje ima "bubice". A one umeju da od pobednice naprave luzerku. Sa druge strane mreže će biti iskusna Slovakinja koja može bukvalno svakog da pobedi kada ima dan. A ako to bude baš ova nedelja, eto iznenađenja. Inače, Voznijacki je slavila na šetiri od njihovih pet odmeravanja i niti jedan meč nije bio posebno napet.

SINGL MEČEVI SEDMOG DANA

MUŠARCI
(1,22) Marin ČILIĆ - Pablo Karenjo BUSTA (3,80)
(1,05) Rafael NADAL - Dijego ŠVARCMAN (7,70)
(1,40) Kajl Edmund - Andreas SEPI (2,70)
(1,60) Nik KIRJOS - Grigor DIMITROV (2,19)Gornji deo ATP žreba

ŽENE
(1,70) Anet KONTEVEIT - Karl Suarez NAVARO (2,03)
(1,20) Karolina VOZNIJACKI - Magdalena RIBARIKOVA (4,00)
(1,40) Eliz MERTENS - Petra MARTIĆ (2,70)
(1,16) Elina SVITOLINA - Deniza ALERTOVA (4,70)Donji deo WTA žreba

* takmičenje počinje od 01.00 po srednjoevropskom vremenu

(foto: Action Images)


tagovi

sportsko klađenjeRafael NadalOtvoreno prvenstvo AustralijeNik KirjosGrigor Dimitrovbet analizaAustralijan openAustralija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara