""
""

Argentina sa sedam komada iskalila bes na Hongkongu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.10.14. | 15:55

Posle poraza od Brazila, svetski vicešampion deklasirao autsajdera u prijateljskom meču, a pogađali su Iguain, Banega, Mesi, Gaitan…

Poraz od Brazila je očigledno razbesneo Argentince koji u prijateljskom meču protiv Hongkonga uopšte nisu bili prijateljski raspoloženi. Gaučosi su sa 7:0 deklasirali autsajdera sa Dalekog istoka i donekle se iskupili za poraz od najvećeg rivala.

Izabrane vesti

Za razliku od duela protiv Brazilaca, selektor Tata Martino nije izveo najjači tim, pa su na klupi ostali Mesi, Romero, Aguero, Roho, Demikelis, Maskerano, Zabaleta, Di Marija... Ali Argentina ima dovoljno kvalitetnih igrača koji jedva čekaju da se nametnu selektoru pa su tako danas blistali Iguain, Gaitan i Banega.

Banega je otvorio seriju golova kada je ubacio otpadak u mrežu, a onda su u finišu prvog poluvremena Gaučosi dodali još dva komada: Iguain glavom na centaršut Vanđonija, a potom i Niko Gaitan posle lepe solo akcije. Na početku drugog dela, Gaitan je nesebično asistirao i omogućio Iguainu da pogodi praznu mrežu. U drugom poluvremenu su sa klupe ušli Mesi, Maskerano, Pereira, Di Marija, Zabaleta, rezervni golman Markezon i Gaučosi su dodali gas. Čim je ušao na teren, Mesi je pogodio, a Banega upisao drugu asistenciju na meču. Potom je Mesi asistirao Gaitanu za drugi gol, da bi najbolji igrač Argentine provedenih pola sata na terenu zaokružio drugim golom posle šetnje po šesnaestercu Hongkonga...

Argentina je meč počela u sastavu: Guzman - Ronkalja, Verđini, Otamendi, Vanđoni - Gago, Banega, Perez - Gaitan, Pastore - Iguain.

(FOTO: Action images)


tagovi

ArgentinaJužna AmerikaLionel MesiNikolas Gaitanreprezentativni fudbalsastav argentine

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara