"Avram Grant"
"Avram Grant"

Avram Grant odbio ponudu princa Vilijama da dođe u Aston Vilu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.02.15. | 10:45

"Lepo mi je u Gani i želim da odradim ugovor do kraja", rekao je bivši trener Partizana

Avram Grant

Nije uspeo u nameri da osvoji afrički kontinent, ali se neće ni vraćati u Premijer ligu. Selektor Gane Avram Grant otkrio je da je odbio vrlo interesantnu, kraljevsku ponudu, da se vrati na Ostrvo i postane novi menadžer Aston Vile! Naime, princ Vilijam, vojvoda od Kembridža pozvao je izraelskog stručnjaka i bivšeg trenera Partizana da dođe na Vila Park i zameni nedavno ražalovanog Pola Lamberta na klupi Lavova. Međutim, Grant je vrlo primamnjivu ponudu stoički odbio.
"Aston Vila je sjajan klub, sa odličnim navijačima i zaista je velika čast kada vaše ime spoje sa takvim klubom. Ali, ja želim da odradim svoj posao u Gani do kraja. Imam još dve godine ugovora i uživam u životu i radu u Gani", rekao je Grant, koji je otkrio i vrlo zanimljiv detalj:
"Nedavno sam sreo princa Vilijama, koji me je pitao: 'Zašto ne bi došao da budeš menadžer Aston Vile?' Rekao sam mu da ću doći kada on bude bio predsednik kluba. Sve dok se moje ime dovodi u kontekst sa Aston Vilom, biće mi drago. Ali, ništa više od toga. Moje misli su usmerene isključivo ka Gani". 

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaGanaEvropaEngleskaAvram GrantAston Vila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara