Matija Babović u dresu Brodarca, protiv Mančester junajteda
Matija Babović u dresu Brodarca, protiv Mančester junajteda

Babović i Damjanac u Teleoptiku

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.12.18. | 09:28

Čermelj pred odlaskom

Poznata prezimena ponovo u „Zemunelu“. Tamo gde su nekad trenirali i za prvi tim Partizana se obučavali golman Nikola Damjanac i vezista Stefan Babović od proleća će špartati Aleksa Damjanac i Matija Babović.

Obojica su u završnim pregovorima sa Teleoptikom i bude li sve proteklo prema planu u prvim danima 2019. će se zvanično postati članovi prvoliogaša. Damjanac je sin nekadašnje crno-bele „jedinice“, Nikole, stasavao je u mlađim kategorijama Partizana i OFK Beograda, kasnije ga je put odveo u Majorku, da bi mu poslednja stanica bila belgijski Muskron. Prema informacijama Sportskog žurnala, u finišu jeseni je 20-godišnji štoper trenirao pod palicom trenera Milana Ristića i jedino potpis na papiru nedostaje da njegova angažman postane zvaničan.

Izabrane vesti

Aleksa Terzić 

Da Teleoptik dobija i drugo značajno pojačanje svedoči, takođe Žurnalova, vest o dogovoru sa Matijom Babovićem. Reč je o 19-godišnjem napadaču, poniklom u OFK Beogradu (14 golova na 15 utakmica u konkurenciji kadeta), kasnije uzdanici Brodarca, sa kojim je igrao mečeve Lige šampiona mladih, a u poslednjih pola godine član Hajduka 1912. Pregovori sa Partizanom su u završnoj fazi i očekuje se da brat od strica Stefana Babovića zaduži dres Optičara.

U međuvremenu, Teleoptik bi mogao da napusti još jedan fudbaler poznatog prezimena. Reč je o Luki Čermelju, defanzivnom vezisti (sinu nekadašnjeg Partizanovog prvotimca) koji je interesantan Zemunu.

FOTO: Star sport, MN Press


tagovi

Aleksa TerzićMatija BabovićTeleoptik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara