""
""

Bajić: Borac žali za Evropom

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.06.16. | 16:51

"Na početku želeli smo samo plasman u plej of, a potom i mnogo toga više. Poželeli smo da izađemo u Evropu bilo preko Superliige ili kupa", objasnio je čuvar mreže Čačana

Prema mišljenju golmana Vladimira Bajića minula sezona bila je uspešna za čačanski Borac, ali nije krunisana još većim rezultatima koji su bili nadomak “zebri”.

Izabrane vesti

Kako za MOZZART Sport podvlači pouzdani golman takmičarska godina je uspešno krenula, a potom su porasle i ambicije kluba.
“Niko nije očekivao tako dobar start Borca i veći deo sezone proveli smo odmah iza novog šampiona Crvene zvezde. Na početku želeli smo samo plasman u plej of, a potom i mnogo toga više. Poželeli smo da izađemo u Evropu bilo preko Superliige ili kupa. Ipak, nismo imali sreće i sad žalimo za propuštenim prilikama mada smo ispunili osnovni zadatak”, kaže za naš portal Bajić.

Kakav je vaš trenutni status u Borcu?
“Ugovor je istekao, iskreno nisam pregovarao sa dosadašnjim klubom, a i neću. Borcu želim sve najbolje, da čvrsto stane na noge i da se konačno pojača sa ljudima koji su spremni da ulažu u fudbal. Trenutno sam u Novom Sadu, odmaram i pomalo pregovaram oko novog angažmana. Ponuda ima, postoje razne kombinacije, ali neću žuriti sa definitivnom odlukom”, zaključio je Bajić javljanje za MOZZART.

Kako smo saznali ugovor sa Borcem istekao je i Đuru Zecu, pozajmica iz AEK-a Darku Zoriću, a želju da pronađe novi klub ima  prvi strelac tima Srđan Vujaklija koji je još prošle zime “viđen” za Kazahstan, Kinu i Južnu Koreju.

Piše: (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Vladimir BajićSuperligaSrbijaBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara