""
""

Bajić ukrotio Zmajeve, Voždovac se ispromašivao u Čačku

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.11.17. | 18:54

Nije bilo golova u duelu na stadionu Borca kraj Morave

Zmajevi su bili znatno bolji rival tokom cele utakmice, što je bilo i za očekivati, ali mrežu Čačana nisu uspeli da zatresu. A najzaslužniji za to bio je golman Vladimir Bajić.

Izabrane vesti

Suprotno najavama iz tabora Čačana, domaći nisu napali rivala, već su uglavnom bili orijentisani na odbranu i eventualno poneki kontranapad.

Za razliku od utakmice sa Spartakom u Subotici u prošlom kolu, ovaj put fudbaleri Borca nisu ispucavali lopte u aut, niti sedeli na travi u znak protesta zbog suđenja.

Voždovac je, sa druge strane, odigrao prilično dobru partiju i Beograđani su zaslužili, po svemu prikazanom, da osvoje tri boda.

Ekipa Ilija Stolice je pogotovo u drugom poluvremenu bila bolji rival, dominirala je na svakom delu terena i stvorila nekoliko veoma izglednih prilika.

Prvu odličnu priliku imao je Marko Putinčanin u 58. minutu, kada je izbio sam ispred golmana, ali je Bajić odlično intervenisao. Samo četiri minuta kasnije čuvar mreže Borca se opet istakao posle udarca Filipa Stuparevića.

U 70. minutu je i Erhan Mašović oprobao udarac sa ivice kaznenog prostora, međutim, Bajić je opet bio na visini zadatka. Četi minuta kasnije i Andrija Luković je bio u dobroj situaciji, ali je lopta završila iznad prečke.

Samo dva minuta posle toga talentovani Dejan Georgijević, koji je ušao u drugom poluvremenu, šutirao je sjajno sa 20-ak metara, a Bajić se izvio koliko je dugačak kako bi paradom izbio loptu u korner.

Ni tu nije bio kraj uzbuđenima pred golom Borca, pošto je u samom finišu utakmice Bajić odbranio i udarce Đuri Zecu i Georgijeviću.

Superliga, 18. kolo

Petak
Borac - Voždovac 0:0

Subota
(3,80) OFK Bačka (3,25) Vojvodina (1,95)

(2,05) Mačva (3,05) Javor (3,80)
(2,20) Rad (3,20) Mladost Lučani (3,20)
(2,60) Radnik (3,05) Napredak (2,70)
(1,35) Radnički Niš (4,30)

Nedelja
(7,75) Čukarički (4,50) Crvena zvezda (1,37)

(1,20) Partizan (6,00) Spartak (12,0)

(FOTO: Starsport)


tagovi

Borac ČačakDejan GeorgijevićIlija StolicaSuperligaVladimir Bajićfk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara