"Gregor Balažic"
"Gregor Balažic"

Balažic: Kao da sam se ponovo rodio

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.05.16. | 16:24

Posle šest meseci slovenački štoper ponovo na terenu

Gregor BalažicBio je 5. novembar prošle godine. Gregor Balažic je u susretu sa Atletikom iz Bilbaa poslednji put odigrao takmičarsku utakmicu za Partizan. Teška povreda prednjih ukšrtenih ligamenata uslovila je šestomesečno bolovanje. Uspešno okončano u prijateljskom odmeravanju protiv bugarskog kluba Beroe.

Slovenac je egzaltiran.
"Šta reći, osim fenomenalan osećaj. Posle 6 meseci neigranja i perioda oporavka u trenutku kada sam zakoračio na teren, osetio sam se kao da sam se ponovo rodio! Tek kada ovako nešto doživiš i ponovo počneš da igraš, shvatiš kolika je zapravo tvoja ljubav prema fudbalu", prve su Balažicove impresije posle povratka na teren.

Izabrane vesti

Priznaje ipak da nije još sasvim pregrmeo posledice. Barem ne psihološki.
"Što se tiče samog kontakta sa loptom, naravno da nije bilo straha. Siguran sam u sebe kao igrača i znam šta mogu da pružim na terenu. Naravno, sada je potrebno vreme da se ponovo dokažem, jer ima mnogo novih i kvalitetnih igrača u ekipi. Ako me pitate za strah pri kontaktu zbog povrede, možda je postojala mala doza, što je i normalno, ali sam zadovoljan kako sam odreagovao pri prvim duelima", kaže Balažic za klupski sajt.

Nažalost po Slovenca, imaće samo još jednu utakmicu do kraja sezone da se oslobodi toh straha. Pre no što opet nastupi pauza. I onda nova sezona. U Partizanu ili ne? Balažic nema dilemu - ostaje u Humskoj.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanGregor Balažic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara