""
""

Balažic priznao Slovencima: Ne želimo da gledamo Zvezdu u Ligi šampiona

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.07.16. | 12:12

Iskusni štoper govorio i o odnosu sa Ivanom Tomićem i povredi kolena

Težak period za Gregora Balažica. Tek što se oporavio od povrede kolena slovenački štoper skrajnut je na marginu Partizanovog tima.

Trenutno nije ni blizu startne postave, a u intervju za slovenačku Ekipu iskusni defanzivac je otvorio dušu. Govorio je u odnosu sa trenerom Ivanom Tomićem, povredi kolena, ali i činjenici da se Partizanov večiti rival Crvena zvezda bori za ulazak u Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Novinari iz Slovenije su očigledno upoznati sa velikim rivalitetom srpskih velikana, pa su Balažica pitali o šansama Crvene zvezde da se plasira u eminentno takmičenje.

„Mi u Partizanu ne želimo da gledamo Zvezdu u Ligi šampiona“, naslov je intervju sa nekadašnjim reprezentativcem Slovenije.

Trenutno su u Partizanu na poziciji štopera standardni Sederik Gogua i mladi Nikola Milenković. Tokom pripremnog perioda se činilo da će Balažic biti prvi izbor Ivana Tomića.
„Treniram normalno, tokom priprema sam bio uigravan. Povreda je stvar prošlosti, tako da ne znam zašto ne igram“.

Čini se da Balažic nije zadovoljan statusom. Tim pre što je na pripremnim mečevima imao poverenje Ivana Tomića.
''Pre nekog vremena, kada smo razgovarali, rekao mi je da sam u njegovim planovima, da ću igrati u startnoj postavi, ali u međuvremenu nekako promenio ploču. Nije rekao da me ne vidi u prvom planu, već da ne želi da rizikuje da mi se vrati povreda. Ja sam mu odgovorio da sam spreman, da je sa mnom sve u redu, ali to nije dalo rezultat“, dodao je Balažic.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanGregor BalažicEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara