Mario Baloteli
Mario Baloteli

Baloteliju jedna utakmica dovoljna da izazove svađu: Ima 15 kilograma viška, ali ne i fudbalsku inteligenciju! I ko je uopšte taj Saki?!

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.09.18. | 11:38

Super-Mario precrtan odmah nakon povratničkog debija

Razočaravajućih 1:1 protiv Poljske i lavina kritika na račun igre i pre svega spreme Marija Balotelija. Povratnički debi Super Marija nije imao željeni efekat. Napadač Nice se već posle jedne utakmice u dresu Azura podsetio koliko italijanska štampa može da bude oštra.

Nije samo štampa u pitanju. Legendarni Zgibnjev Bonijek udario je bez anestezije.
Meni ne bi igrao fudbaler sa 15 kilograma viška. Profesionalac sebi ne sme da dozvoli da onakav izađe na teren. Bio je beskoristan“.

Izabrane vesti

Arigo Saki,još jedno ime čija se reč sluša na Apeninima, dodao je..
Primer igrača kome nedostaje inteligencija. To je mnogo važnije od stopala“.

Uzvratio je menadžer Mino Rajola, iako je utisak da Balotelija ovih dana ne bi mogla da odbrani na NATO armija.
Ne razumem zašto bismo slušali nekoga ko živi od stare slave, a koji je tu slavu stekao tako što je preuzimao zasluge za uspehe toliko jake Milanove generacije da je mogla da igra i bez trenera. Saki može samo da se zahvali (tadašnjem predsedniku Milana Silviju) Berluskoniju i priseti se da je izgubio finale Mundijala koje je Italija trebalo da osvoji. Posle Milana ništa nije uradio i nema prava da deli nekome lekcije. On je gotov. Sad je samo jadan“.

Činjenica je ipak da Sakijeva reč ipak ima mnogo jaču težinu od Rajoline. I činjenica je da je Baloteli bio loš protiv Poljske dok nije izveden iz igre zbog povrede butnog mišića. Selektor Roberto Mančini je stao u odbranu igrača rekavši da se svakome desi loše veče. Mada, Mančini je branio Balotelija i u Interu i u Mančester Sitiju, pa je i on na kraju izgubio strpljenje.

Da li će tako biti i u nacionalnom timu ostaje da se vidi, ali Mančini nije uvrstio Balotelija u tim od 23 igrača koji će mu biti na raspolaganju za utakmicu sa Portugalijom u Ligi nacija. Otpali su i Alesio Kranjo, Denijele Rugani, Nikolo Zaniolo, Kristijano Biragi, Davide Zapakosta i Lorenco Pelegrini.

Očekuje se zato sastav u formaciji 4-3-3: Donaruma – Lazari, Bonuči, Kjelini, Krišito – Galjardini, Žoržinjo, Benasi (Beloti, Bonaventura onda ide u vezu) – Kjeza, Imobile, Bonaventura. A kad su Portugalci u pitanju, isti sistem i sledeći tim: Rui Patrisio – Kanselo, Pepe, Neto, Gereiro – Bruno Fernandeš, Karvaljo, Sančez – Bernardo Silva, Guedeš, Silva.

LIGA A - 2. KOLO:

NEDELJA

Grupa 1

Francuska - Holandija 2:1 (1:0)
/Mbape 14, Žiru 75 -  Babel 67/

PONEDELJAK

Grupa 3

20.45:  (2,45) Portugalija  (3,00)  Italija (3,20) 

UTORAK

Grupa 2

20.45:  (10,00) Island  (5,10)  Belgija (1,32) 

Grupa 4

20.45:  (1,75) Španija  (3,50)  Hrvatska (5,10) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

Mario BaloteliMino RajolaArigo Saki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara