"Valerika Gaman u mladoj reprezentaciji Rumunije"
"Valerika Gaman u mladoj reprezentaciji Rumunije"

Belodedić savetuje: Gaman ne bi Zvezdi doneo prevagu, ali Alibek već...

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.04.16. | 09:35

Napadač Astre po ukusu legendarnom štopera crveno-belih

Valerika Gaman u mladoj reprezentaciji Rumunije

Zvezdan Terzić je skoknuo do Rumunije, ali nezvanične informacije kažu da nije baš oduševljen onim što je video u susretu Astre i Petrolula. Sudeći prema rečima jednog od najboljih štopera u istoriji Crvene zvezde Miodraga Belodedića nije to nikakvo iznenađenje: Valerika Gaman jednostavno nije "taj".

Izabrane vesti

Član šampionske generacije iz 1991. godine stoga crveno-bele savetuje da štopera potraže na drugom mestu.
"Trebalo bi dobro razmisliti o tome da li je Valerika Gaman pojačanje za Zvezdu. Istina, njegov klub je lider prvenstva, a on je igrao i za reprezentaciju, ali koliko vdim u poslednje vreme ga nisu pozivali u nacionalni tim. Ipak, mislim da on nije neki igrač. Bar ne toliko dobar da bi doneo Zvezdi prevagu u Evropi. Njegova Astra je igrala u Ligi Evrope, pa Gaman gotovo ništa nije pokazao", brutalno iskren je Belodedić u intervjuu za Informer.

To, ipak, ne znači da u Rumuniji nema igrača za Zvezdu. Jedan je posebno zapao za oko Belodediću. Mada nije štoper, već napadač. Opet iz Astre - Denis Alibek.
"Alibek je i za srpske i rumunske klubove stvarno klasa, samo mnogo košta. Kao klinac je bio u Interu, ima odličnu levu nogu i veoma je jak. Ipak, nema iskustva, a često nije fokusiran na fudbal", kaže Belodedić za Informer.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Valerika GamanRumunijaMiodrag BelodedićLiga 1EvropaDenis AlibekFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara