"Entoni Dejvis"
"Entoni Dejvis"

BET INFO: Dejvis igra za statistiku, Vučevićeve muke u Čikagu!

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.01.15. | 16:49

Pogledajte ko bi večeras mogao da vam donese zaradu...

Izabrane vesti

Superstar Nju Orleansa, Entoni Dejvis, nažalost ni ove sezone neće osetiti čar plej-ofa. Zapad je toliko jak da jednostavno više nije fer prema gomili talenata koji nemaju šansi da se ozbiljno takmiče za titulu. Tako je Kevin Lav pobegao na Istok, a nije nemoguće da će u budućnosti biti još takvih primera. Entoniju je prema tome ostalo da juri rekorde, postavlja standarde kada je u pitanju statistika, što bi u prevodu značilo, da će do kraja sezone da igra za sebe. Boston ionako ne igra odbranu pa očekujemo mnogo koševa pored imena Entonija Dejvisa.

8789 Nikola Vučević (Orlando) - manje od 18,5

Crnogorski centar igra još jednu odličnu sezonu i najstandardniji je igrač Orlanda. Skoro uvek uspe da se dokopa dabl-dabla, ali retko pruži neku vanserijsku košgetersku partiju i postigne preko 25-30 poena. Jednostavno znate šta možete da očekujete od njega. Vučevićev prosek ove sezone je skoro identičan kao i granica - 18,4 poena, ali će večeras imati verovatno najteži mogući zadatak pošto je unutrašnja linija Bulsa defanzivno najjača u ligi. Žoakim Noa i Tadž Gibson sjajno „zaključavaju“ reket, Čikago generalno igra na malo poseda i verujemo da se Vučeviću večeras smeši minus.

8788 Lu Vilijams (Toronto) - više od 15,5

Bek Toronta jedan je od najboljih šestih igrača lige i svoju ulogu džokera odrađuje maltene savršeno. Kad Lauri i Ros izađu da odmore, on uzima loptu u svoje ruke i ima daleko najveću slobodu kada je druga petorka Reptorsa u pitanju. Kanađani su dosta bolji tim od večerašnjeg rivala Detroita i nije isključeno da će se odlepiti u ranoj fazi meča, te da će starteri imati manju minutažu što još više otvara prostor Vilijamsu. Interesantno je i to da sjajni šuter beleži ravno pet poena više u pobedama svog tima u odnosu na neuspehe, a kako večeras očekujemo i keca u Er Kanada centru, ubeđeni smo da će Lu prebaciti 15 poena.

8777 Brendon Dženings (Detroit) - više od 15,5

Dženings će večeras morati dobrano da se potrudi kako bi njegovi Pistonsi makar pripretili strašnom Torontu. Otkad je Džoš Smit napustio Motor siti, plejmejker uzima sve više šuteva koje, ruku na srce, na pogađa u velikim procentima, ali vrlo često ubaci makar 20 poena. Pored toga, Toronto igra izuzetno brzu i atraktivnu košarku na mnogo poena  i odbrana im nije prioritet pošto su sposobni da svakome ubace 110 i više poena. Brendon bi to mogao da iskoristi.

 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Orlando MedžikNju Orleans PelikansNikola VučevićNBA ligaLu VilijamsEntoni DejvisDetroit PistonsBrendon Dženings

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara