"Rikardo će sam pokušati da se suprostavi furioznim Mercedesovim asovima"
"Rikardo će sam pokušati da se suprostavi furioznim Mercedesovim asovima"

BET INFO: Hoće li F1 šećerlemu u Monaku polizati Danijel Rikardo ili Niko Rozberg?

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.05.16. | 09:49

Rozbergova pobeda u MOZZARTU vredi kvote 3,80 a moguća je ukoliko Danijel Rikardo izgubi tempo, ili Mercedes nadmudri Red Bul na odlascima u boks

Rikardo će sam pokušati da se suprostavi furioznim Mercedesovim asovimaKo će kaome danas uzeti meru na najužoj, najkultnijoj i najprestižnijoj trci Formule 1, Velikoj nagradi Monaka? To je vraški teško reći, jer u Monte Karlu ima svega i svačega, samo nema sigurica koje garantuju bilo šta sem uzbudljive trke.

MOZZARTOVCI, u 14 časova nas čeka 78 krugova adrenalinskog uzbuđenja, zato moramo biti svesni da se tiket na trku u Monte Karlu može igrati samo jednom u godini. Zato bi, bar prema pol poziciji Daniel Rikardo mogao da bude pretendent na pobedu. MOZZART kvota od 1,70 na njega zaista nije loša investicija, ali šta ako Red Bul lošije startuje, ili Rikardo napravi neku grešku u prva dva kruga?

Izabrane vesti

E pa ništa, onda je pametnije računati na konstantno pouzdanog Nika Rozberga, koji je sve do prošle trke bio poprilično uverljiv i nemilosrdan. Ukoliko Rozbergu bude dan, ali i ako u boksu Mercedesa urade brza zaustavljanja onda su šanse Nika Rozberga za pobedu zaista velike. Pazite, Mercedes ima sjajan start, a Red Bul ima dobru šasiju za trku u Monte Karlu, ali ukoliko sve saberemo onda je logičnije da se da mala prednost iz tehničkih i taktičkih razloga da tandemu Rozberga i Hamiltona. Kvota na pobedu Niko Rozberga u MOZZARTU iznosi sjajnih 3,80.

MOZZART KVOTE ZA VELIKU NAGRADU MONAKA MOŽETE VIDETI OVDE

Sa druge strane Ferarijevi puleni Kimi Rajkonen i Sebastijan Fetel bi bili pravo iznenađenje kada je reč o pobedi, ali i o ulasku u plasman prva tri vozača. Oni bi mogli da se nađu na podijumu ali samo u slučaju da kiks napravi neko iz Mercedesa, ili jedini vozač Red Bula koji ima izglednu priliku u Monaku. Razlog su dosadašnje performanse Ferarija koje pokazuju da Skuderija nije u formi kakvu zahteva ova uzbudljiva ulična trka. Sebastijan Fetel će startovati sa četvrte pozicije, dok će Kimi Rajkonen krenuti sa šestog mesta jer je na zvaničnom treningu od njega bio brži Niko Hulkenberg.

Pobednik predhodne trke Maks Ferštapen po F1 propozicijama zbog popravke bolida nakon udesa na treningu startuje danas sa poslednjeg mesta. Ovo je velika šteta za Ferštapena i Red Bul, koji će u borbi za podijum u Monte Karlu morati da se osloni na jednog umesto na dva vozača.

(Foto: Action Images)


tagovi

Sebastijan FetelNiko RozbergMaks VerstapenLuis HamiltonKimi RaikonenFormula 1Daniel Rikardo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara