"Markez je vođa GP karavana"
"Markez je vođa GP karavana"

BET INFO: Markez na Brnu cepa gume i kvotu 3,00

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.08.16. | 09:54

Prvi favorit VN Češke, Mark Markez nosi veliku šansu da zagblista velikom kvotom na MOZZART tiketu. Lorenco je as koji pobedu vreba iz senke, a njegov triumf vredi kvote 2,50

Markez je vođa GP karavana

Pakleno se Mark Markez ponašao na jučerašnjim kvalifikacijama uoči Velike nagrade Češke za stazi Brno. Španac je bio ubedljiv, odneo je 63. pol poziciju u karijeri ukoliko računamo sve konkurencije u kojima se takmičio. To je glavni razlog zbog koga nam se danas otvara šansa da samouvereno tipujemo na njega. Markez je po svim procenama prvi favorit trke, i vredi MOZZARTOVE turbo kvote 3,00.

Izabrane vesti

Svi ostali su u blagom zaostatku. Horhe Lorenco doduše ima šanse, ali je pitanje kako će se snaći budući da se na zvaničnom treningu Repsol Honda znatno bolje pokazala od Jamahe. Španac startuje sa druge pozicije, odnosno iz prvog startnog reda, a njegova pobeda u MOZZARTU vredi kvote 2,50. Naravno, Lorencove šanse su velike, on nije otpisan, ali će o njegovoj konačnoj konkurentnosti pre svega  odlučivati start trke i vremenski uslovi na stazi. Naime, Mark Markez je prvi favorit, i ta teorija se može potkrepiti rezultatom sa treninga. Problem za Hondinog motociklistu jedino može biti kiša, što je Markez nakon kvalifikacija i lično potvrdio.

Ukoliko razmišljamo o Valentinu Rosiju, on jednostavno nije zablistao na kvalifikacijama. Popularni Doktor kreće tek šesti, a njegova pobeda u ovakvom rasporedu nije nešto na šta treba samouvereno računati. U idealnoj situaciji Italijan ima snage da se na startu probije za par mesta na gore i to je sve. Sledeća šansa za Rosija mogla bi doći ukoliko pogreši Andrea Janone koji startuje sa treće pozicije, a koji je da podsetimo pobedio na prošloj trci u Austriji.

U Češkoj sa četvrtog mesta u strartnom gridu kreće Aleš Espargaro, dok je peto mesto na kvalifikacijama zauzeo Ektor Barbera. Ova dva takmičara će na samom početku bit i najveća prepreka za Valentina Rosija koji mora da napadne podijum, ali i pobedu koja mu je zaključno sa rasporedom iz kvalifikacija daleka kao i borba za titulu koja sudeći prema rezultatima postaje sve manje realna. Kvota na Rosija u MOZZARTU iznosi 4,00.

Trka za VN Češke na stazi Brno startuje danas u 14 sati.   

KOMPLETNU PONUDU MOTO GP KVOTA KLADIONICE MOZZART ZA VN ČEŠKE MOŽETE VIDETI OVDE 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Valentino Rosisportsko klađenjeMoto gpMark MarkezHorhe Lorencobet infoAleiš Espargaro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara