"Bojan Bogdanović"
"Bojan Bogdanović"

BET INFO: Vigins danas ide u „minus", Rendolfa jurite na više poena!

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.12.14. | 16:53

Pogledajte koji bi igrači iz NBA lige mogli da donesu zaradu večeras

Izabrane vesti

Prvi pik igra solidno u poslednje vreme, ali još uvek nije potpuno spreman da iz večeri u veče pruža vanserijske partije. Pored toga, očekuje ga borba sa Polom Pirsom i Bredlijem Bilom koji su dobri defanzivci, dok u napadu uzimaju dosta šuteva i Vigins će i tu imati posla. Granica je skočila na 15,5 poena i smatramo da je to prevelik zalogaj za rukija Minesote.

ZEK RENDOLF (Memfis) – više od 16,5 poena

Zi Bo je dosta snažniji od Drejmonda Grina koji je jedini iole sposobni krilni centar Voriorsa koji ga može čuvati. Rendolf prosečno ubacuje 16,2 poena, ali bi trebalo da ta brojka bude nešto veća zbog činjenice da će Golden Stejt sigurno ubrzati tempo i povećati broj poseda u odnosu na ono što smo navikli da gledamo od Grizlisa. Korpulentni Zek bi mogao u plus.

BOJAN BOGDANOVIĆ (Bruklin) - više od 9,5 poena

Hrvatski reprezentativac je možda i najbolju partiju u NBA ligi odigrao baš protiv Majamija, a svi koji dobro pamte njegovo izdanja iz polovine novembra, znaju da je tada meč završio sa 22 poena za 41 odigran minut. Dobro, večeras ne očekujemo identično izdanje, s obzirom da je Bogdanović u nešto skromnijoj formi u odnosu na novembar. Ali verujemo da će preći granicu od 9,5 poena, jer u proseku ubacuje tek nešto manje od zadate granice. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet infoBojan BogdanovićBruklin NetsEndrju ViginsMemfis GrizlisMinesota TimbervulvsNBA ligaZek Rendolf

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara