"Jedan produžava ostanak, drugi stiže i zatvara se krug"
"Jedan produžava ostanak, drugi stiže i zatvara se krug"

Bikovi se ne šale! Strašan dupli posao Torina: Falke + Iturbe = 20.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.01.17. | 12:25

Usmeni dogovor za oba transfera postignut. Roma dobija Bruna Peresa na leto, definitivno

Jedan produžava ostanak, drugi stiže i zatvara se krug

Ako ste pratili uvod u prvi blog zimskog prelaznog roka i čekali vest o „bombi u Torinu“ verujemo da su mnogi očekivali neki veliki posao Juventusa. Ali, nije tako. Zapravo, Torino je u glavnoj ulozi. 

Izabrane vesti

Već topli odnosi na relaciji Torino - Rim u narednim satima trebalo bi drastično da se ugreju. Jer, Bikovi bi vrlo brzo trebalo da dobiju dva kapitalna pojačanja, a Roma da inkasira 20.000.000 evra i prava na ugovor Bruna Peresa od narednog leta.

Da se Siniša Mihajlović nije šalio kada je naglasio da će ove sezone svim silama sa Torinom napasti plasman u Evropu jasno je i sada, jer će mu ofanzivni red biti jači za Huan Manuela Iturbea, dok će Jago Falke postati i punopravni član Torina.

TRANSFERI UŽIVO (2. januar): KREĆEMO!!! Neka ludnica zimske pijace počne!

Torino je, javlja tradicionalno dobro obavešteni list Tutosport, dogovorio dva velika transfera. Jago Falke je u prvom delu sezone bio jedan od najboljih igrača Bikova, a Siniša Mihajlović mu je uzdigao karijeru iz pepela. Trasnfer bi trebalo da iznosi 12.500.000 evra, plus onaj milion evropskih novčanica što je klub već dao za pozajmicu od letos.

U isto vreme Torino će dobiti Iturbea, koji će doći na pozajmicu uz obavezu kupovine na 6.000.000 ili 7.000.000 evra.

Mihajlović računa da bi Iturbea mogao da dobije već za meč Kupa Italije protiv Milana, 12. januara. 

U isto vreme Bruno Peres će pozajmicu u Romi produžiti na višegodišnji ostanak, pošto će od leta definitivno postati Vučicin - 100 odsto. I dalje nije poznato kakva će dinamika biti u ovom slučaju, ali jasno je da će Roma i Torino postići dogovor koji će odgovorati jednoj i drugoj strani.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaHuan Manuel IturbeItalijaJago FalkeRomaSerija ATorino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara