""
""

Bilić spreman da se odrekne problematičnog Kerola, ali sve ima svoju cenu

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.01.16. | 18:45

Sanderlendu poručeno da golgetera može da dobije za 25.000.000 evra

Povratak Endija Kerola u prvi tim Vest Hema i pogodak kojim je Čekićarima overio tri velika boda protiv Liverpula nisu i osigurali njegovu budućnost u klubu. 

Izabrane vesti

Engleski mediji ponovo su počeli da se bave sudbinom jednog od najpreplaćenijih engleskih napadača u novijoj istoriji, a kako sada stvari stoje - vrlo lako mogao bi da napusti klub iz Londona. 

Prema informacijama dobro upućenih londonskih novinara, Slaven Bilić je spreman da se odrekne Kerolovih usluga već u januaru, ali ne po svaku cenu. Za zdravlje 26-godišnjeg golgetera se ovih dana raspitivao Sem Olardajs, koji bi vrlo rado voleo da ponovo sarađuje sa Kerolom i pokuša da preko njega obezbedi opstanak u Premijer ligi. Ali, Bilić je u neformalnim razgovorima poručio Big Semu da će Kerola dobiti za sumu od 25.000.000 evra! 

Međutim, Kerol ima drugačije ambicije. Naime, on ne bi imao ništa protiv da napusti Apton Park ove zime, ali ako bi već morao da se seli u klub koji se bori za opstanak, onda bi radije pokušao da pomogne matičnom klubu - Njukaslu. Poznato je da Stiv Meklaren traži još jednog strelca koji bi malo razdrmao Mitrovića, ali i pokrio izostanak povređenog Papisa Sisea. Ali, suma od 25.000.000 evra je za Svrake prevelika u ovom trenutku. 

Sve informacije vezane za prelazni rok možete pogledati u našoj rubrici "TRANSFERI UŽIVO", ali i u našem specijalu "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016".

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Slaven BilićSem OlardajsSanderlendPremijer ligaEvropaEngleskaEndi Kerol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara