Bitka za Segundu

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.06.18. | 16:01

Prva epizoida u okršaju Ekstremadure i Kartahene

Ekstremadura i Kartahena bore se večeras u okviru prvog meča finala plej-ofa za što bolji rezultat, koji bi ih približio plasmanu u Segundu. Elče je juče ostvario pristojnu prednost protiv drugog tima Viljareala u okviru prvog susreta, pošto je slavio 2:0. Bolji iz ovih dvomeča zaradiće kartu za Drugu ligu Španije, u koju su se već kvalifikovali Majorka i Rajo Mahadahonda.

Uloga favorita u ovom dvoboju je na strani Kartahene, koja je ligaški deo sezone u četvrtoj grupi Segunde B okončao na prvom mestu sa čak 11 bodova više od Ekstremadure, koja je zahvaljujući boljoj gol razlici završila u doigravanju ispred Melilje.

Izabrane vesti

Posmatrajući sezonu Ekstremadura je bila najefikasnija u svojoj diviziji, na njenim mečevima padalo je u proseku 2,55 golova, dok je prosek Kartahene 2,21. Oba tima su igrali po osam puta nerešeno kod kuće, odnosno na strani.

Do finalne borbe Ekstremadura je stigla izbacivši Mirandes posle 0:2 na strani i minimalnog poraza kod kuće, dok je Kartahena posle remija bez golova u gostima pobedila 1:0 na svom stadionu. Dakle, ne pada ovde mnogo golova. To je zaključak...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 18:30 8502 ŠP3PF Extremadura - Cartagena ug 0-2 1,47
Ukupna kvota1,47

ŠPANIJA 3, PLEJ-OF - FINALE

Nedelja
18.30: (2,05) Ekstremadura (3,00) Kartahena (3,80)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeŠpanija 3

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara