""
""

Bivši igrači Sloge negirali optužbe za nameštanje utakmice

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.05.14. | 10:47

"Bili smo pre dva dana šest sati u MUP-u na poligrafu, niko me nije zvao pre meča, savest mi je čista", izjavio je golman Šejić

Posle tvrdnji čelnika kraljevačke Sloge da su njihovi igrači „prodali“ utakmicu protiv Doline o optužbama su se oglasili i fudbaleri koji su u klubu označeni kao glavni krivci pa su zbog toga dobili i ispisnice – golman Bojan Šejić i defanzivac Danijel Gašić, a sa njima je bio i bivši igrač čačanskog Borca Boban Dmitrović koji je bio „osumnjičen“ za nameštanje prethodne sporne utakmice Sloge pre dve godine.

Trojica igrača su na konferenciji za medije izneli svoje viđenje spornog meča, a prvi je govorio iskusni Dmitrović.
„Dogovorili smo se da ponekad pomognem, a ispalo je da sam od 34, odigrao 32  meča, da sam devet puta bio strelac i imao 13 asistencija. Onda je došla ta utakmica sa Čukaričkim. Posle 1:2 na poluvremenu u svlačionicu je ušao finansijer MIlašinović i optužio Darka Drinića da je sve vreme „jurio“ sudiju da mu pokaže crveni karton! Nisam mogao to da istrpim i stao sam u odbranu Drinića. Skinuo sam kopačke i rekao da ne nastavljam igru. Kakvo crno nameštanje, zar bih ja svoju karijeru stavio na doboš, a porodicu na stub srama. To je prava istina“, rekao je Dmitrović.

Izabrane vesti

Golman Šejić je okrivljen za prvi gol Doline, ali čuvar mreže tvrdi da je u pitanju bila greška, a ne nameštanje.
„Jeste, pogrešio sam kod prvog gola, nisam reagovao kako treba, ali tvrdim da nisam kriv i da tako nešto namerno ne bih nikada učinio. Bili smo pre dva dana u MUP-u na poligrafu. Zadržali su nas od pola devet do 14.30. Mene niko nije zvao pre utakmice i savest mi je čista“, izjavio je Šejić.

Iste priče se držao i defanzivac Danijel Gašić, a usput i „pecnuo“ čelnike kluba.
„Niko nema pravo da uperi prstom u nas, jer ne postoje pare zbog kojih bi kaljali obraz. Rano smo primili taj neverovatni gol, kada je moj kum Bojan nespretno reagovao. Dešava se. Kod drugog gola izveden je korner sa leve strane, lopta je preletela sve igrače, jedan od gostiju je šutirao, bio sam pokriven i lopta se od mog kostobrana odbila u mrežu. Odmah mi je bilo jasno da će one priče o nameštanju koje su brujale širom Srbije biti meni pripisane. Posle dva dana predsednik je onako u prolazu rekao da na nas više ne računa. Čelnici iz kluba, ako nisu mogli da nas ispalte, mogli su da nađu elegantniji način da nam to saopšte", objasnio je Gašić.

Pogledajte sporne golove sa utakmice Sloga - Dolina. 

Finansijer Zoran Milašinović je već najavio da na kraju sezone odlazi iz kluba

(FOTO: MNpress)


tagovi

Bojan ŠejićSrbijaSloga KraljevoPrva liga SrbijeDanijel GašićBoban Dmitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara