"Vilijam Karvaljo"
"Vilijam Karvaljo"

Bliži se januar i kinesko ludilo: 64.000.000 za Karvalja

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.12.17. | 21:01

Možda će zafaliti još 5.000.000

Vilijam KarvaljoU Evropi pauza, u Kini vreme kad gazde klubove počinju da se gađaju milionima. Treneri samo treba da upere prst, a Paolu Souza ga je uperio ka Vilijama Karvalju, pa je na adresu Sportingovog veziste  već stigla unosna ponuda Tijanđin Kvanđijana.

Prema saznanjima A Bole kineski klub je već spremio 24.000.000 evra za četvorogodišnji ugovor, kao i okruglo 40.000.000 za obeštećenje Sportingu. Možda neće biti dovoljno jer u 25-godišnjeg portugalskog reprezentativca stoji da njegova sloboda košta - 45.000.000 evra.

Izabrane vesti

Šalu na stranu, ta razlika od 5.000.000 evra sigurno neće biti razlog zbog kojeg će transfer propasti. Ako se to i bude desilo znaćemo da je Karvaljo odbio selidbu na Daleki istok. Taman što je ponovo skrenuo pažnju na sebe i zavredio pažnju bogatih evropskih klubova.

Što se tiče Sportinga, oni su već jednom pokušavali da mu veštački napumpaju cenu dok ga je pratio Mančester junajted, pa su ostali kratkih rukava. Sada verovatno neće napraviti istu grešku. A svi znamo da i portugalski klubovi žive od prodaje igrača. Samo dosta skupih.

Inače, u Tijanđin Kvanđijanu već igraju Aksel Vitsel, Alešandre Pato i Antoni Modest. Do skora ih je trenirao Fabio Kanavaro.

(FOTO: Action Images)


tagovi

KinaPortugalSporting LisabonVilijam Karvaljo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara