"Aleksander Ajzak"
"Aleksander Ajzak"

Blokbaster u Švedskoj! Čak 90 klubova gleda 17-godišnjeg napadača?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.10.16. | 20:02

AIK već može da računa na ogromnu zaradu

Aleksander AjzakNikada pre, verovatno ni u jednom drugom drugom klubu na svetu. Čak 90 zahteva za akreditacije poslali su skauti raznih evropskih klubova zainteresovanih za 17-godišnje čudo od napadača Aleksandera Ajzaka koji je već odavno jedna od glavnih tema u Skandinaviji.

Ajzak je, naime, za prvi tim AIK debitovao još dok mu je bilo 16 leta (17. je rođendan uostalom proslavio krajem septembra). Ove sezone je na 20 prvoligaških utakmica postigao devet golova, pa i ne čudi što su mnogi bogati klubovi već stali u red.

Izabrane vesti

Koji bogati klubovi? Pa manje više svi oni najveći, s tim da se trenutno najviše pažnje pridaje ponudama Bajerna iz Minhena i Mančester junajteda, mada je i Sautempton posebno ozbiljan igrač na ovom nivou. Predstavnik Reala bio je na tribinama tokom nedavne utakmice AIK-a sa Elfsborgom.
"Ne znam šta da kažem. Nisam ni znao za to. Zanimljivo svakako“, rekao je tada mladić poreklom iz Eritreje, koji je član AIK-a još od pete godine.

Madridski As je, inače, pisao da su se Realovi skauti u Madridu vratili puni veoma pozitivnih utisaka, a mediji su odavno pominjali i Barselonu, Borusiju Dortmund, Ajaks, Čelsi, Bešiktaš, Trabzon, Sanderlend, Viljareal...


tagovi

AIKEvropameđunarodni fudbalŠvedska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara