"Boateng"
"Boateng"

Boatengova ispovest: Za dve godine sam potrošio pare na kola, klubove i lažne drugare

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.12.16. | 12:46

"Nelson Mandela je želeo da oženim njegovu ćerku. Rekao sam mu da imam ženu, a on mi na to kaže - i ja imam pet, u čemu je problem?"

BoatengKevin Prins Boateng je jedan od onih fudbalera koji kada se pojave u javnosti uvek imaju da kažu nešto zanimljivo. Od ove sezone igrač je Las Palmasa, pa čuvena Marka nije propustila ovaj "zicer" i napravi intervju sa momkom poreklom iz Gane, koji je rođen u Berinu.

Boateng ima 29 godina, u karijeri je nastupao za Hertu, Totenhem, Dortmund, Portsmut, Milan, Šalke i sada je Kanarskim Ostrvima.

Izabrane vesti

Evo šta kaže Boateng...

O detinjstvu?
"Odrastao sam u veoma siromašnom okruženju, teško mesto. Majka nije imala novca, otac nije bio kod kuće. Nisam mogao da se igram kao ostala deca. U tom okruženju to je bilo normalno. Nisam imao sa kime da se uporedim. Sve što sam propustio u životu omogućiću svom sinu. To je moj cilj".

Da li zbog nečega žali?
"Naravno. Morate da prepoznate šta je bilo loše. Bio sam jako impulsivna osoba i cenim da sam sada malo pametniji. Zahvaljujući greškama. Nisam mnogo trenirao, oslanjao sam se na talenat. To nije dobar pristup. Sada žalim zbog toga".

Da li je bilo teško nositi se sa slavom?
"Za mene nemoguće! Iz dana u dan imate toliko novca da možete da kupite sve što poželite. Za dve godine sam potrošio sav novac na automobile, satove, brodove, noćne klubove, restorane i lažne prijatelje. Za momka poput mene koji je odrastao u siromaštvu - to je bilo opasno".

Koliko prijatelja imaš?
"Dva. Ostali su prijatelji s vremena na vreme. Iz detinjstva nemam nijednog prijatelja".

Da li imaš drugare iz sveta fudbala?
"Sulija Muntarija. Igrao sam sa njim u Milanu i reprezentaciji i mogu da kažem da mi je prijatelj. Patrik Ebert isto. Znam ga 20 godina".

U dresu Šalkea

Da li voli da se pojavljuje u medijima?
"Da. Shvatam da sam interesantna osoba za novinare. Mnogima sam idol, mnogi me ne vole. To je za mene deo posla".

Boateng o danima ludila: Jedan dan sam se probudio, pogledao u ogledalo i rekao - ovo mora da prestane

Prati ga imidž lošeg momka?
"Tako sam rođen. To se događa i Ibrahimoviću. A kada razgovarate sa njim 10 minuta vidite da je sjajna osoba. Mnogi misle da sam arogantan, ali kada razgovaraju sa mnom vide da nije tako".

Omiljena istorijska ličnost?
"Muhamed Ali je veoma važna ličnost. Majkl Džekson kao muzičar. Nelson Mandela takođe, upoznao sam ga u Južnoj Africi. Želeo je da oženim njegovu ćerku. Rekao sam mu da imam ženu, a on mi kaže - i ja imam pet, u čemu je problem?".

Najbolji igrač protiv koga si igrao?
"Makelele. Totenhem - Čelsi na Stamford Bridžu. Bilo je neverovatno. Nije mi dopustio da dotaknem loptu. Bio je veoma snažan fudbaler".

Najbolji fudbaler u Primeri?
"Kristijano Ronaldo. Ima sve! Levu nogu, desnu, glavu, brzinu. Na ovom svetu najbolji je Ronaldo. Leo Mesi nije čovek, on je iz druge galaksije".

Najbolji momenat u karijeri?
"Osvajanje Serije A".

Omiljeni igrač u mladosti?
"Rivaldo".

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaKevin Princ BoatengKevin Prins BoatengLas Palmasmeđunarodni fudbalPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara