""
""

Bod kojem se ne raduje niko: Mladost i Javor stvarali šanse, grmeli na sudije, ali su dali samo po jedan gol (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.04.16. | 18:07

Ostvarenim rezultatom ne mogu da budu zadovoljni ni Nenad Milovanović ni Mladen Dodić, jer su njihove ekipe ostale su zakovane za deveto, odnosno deseto mesto, iza Radnika iz Surdulice i mesta koje vodi u plej-of - 1:1

Borben i buran okršaj na otvaranju 28. kola Superlige, ali i podela plena koja suštinski ne odgovara ni Mladosti ni Javoru. U lokalnom derbiju na stadionu Mladosti u Lučanima viđeno je dosta grubih startova, žalbi na sudijske odluke, nekoliko odličnih prilika, ali ono što je najvažnije i po jedan gol sa obe strane. Međutim, ovim remijem ne mogu da budu zadovoljni ni Nenad Milovanović ni Mladen Dodić, jer su njihove ekipe ostale su zakovane za deveto, odnosno deseto mesto, iza Radnika iz Surdulice i mesta koje vodi u plej-of - 1:1 (1:0).

Izabrane vesti

Utakmica nije mogla bolje da krene po domaći tim. Stefan Luković je u šestom minutu odlično uočio kretanje Saše Jovanovića pravovremeno mu ubacio loptu u prostor, a ovaj majstorski prebacio istčalog Vladana Đokatovića. Gosti su tom prilikom tažili ofsajd zamku, ali se čini da je Marko Gajić zakasnio sa pravljenjem ofsajd zamke. Sudijska trojka na čelu sa Bojanom Nikolićem u nekoliko navrata bila je na udaru igrača i publike, koja ju je na kraju ispratila zvižducima i pogrdnim povicima.

Dok se za Mladost može reći da je bila bolji rival u prvih 45 minuta, u drugom delu utakmice epitet boljeg aktera zaslužio je Javor. Gosti su od samog starta drugog poluvremena krenuli svim silama ka golu domaćina, što im se ubrzo isplatilo. Odlični Marko Docić je praktično sve uradio sam. Povukao je akciju svog tima, a onda nakon duplog pasa sa Dražićem lukavo matirao Nemanju Krznarića. Kada su svi očekivali povratan pas, on je gađao u bliži ugao gola Mladosti i pogodio.

Na tom talasu dobre igre gosti su u potpunosti mogli da profitiraju, a najviše će žaliti za sjajnom prilikom iz 77. minuta. Tada je Stefan Dražić izbio pred Krznarića, solidno šutirao, ali je iskusni čuvar mreže odlično intervenisao. Neposredno nakon toga Jovan Đokić je zatresao prečku domaćih, što je ujedno bila i poslednja velika prilika na ovoj utakmici.

Kao što smo rekli, ovim rezultatom najviše se obradovao Radnik iz Surdulice, koji sutra od 16 časova potpuno rasterećen traži iznenađenje u Humskoj protiv Partizana.

SUPERLIGA - 28. kolo:

Mladost Lučani - Javor 1:1 (1:0)
/Jovanović 6 - Docić 56/

Subota:
15.00 Spartak - Radnčiki Niš
16.00 Metalac – Borac
16.00 Rad - OFK Beograd
16.00 Novi Pazar – Voždovac
16.00 Partizan – Radnik
18.00 Vojvodina - Crvena zvezda
18.00 Jagodina - Čukarički

(FOTO: Screen shot)


tagovi

SuperligaNenad MilovanovićMladost LučaniMladen DodićJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara