""
""

Bosanskohercegovačka tvrdoglavost presudila Feneru! Ni Škrtelova golčina nije pomogla (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.03.17. | 19:59

Riad Bajić i Deni Milošević obezbedili vekovnu pobedu nad istanbulskim velikanom - 3:2

Neka nova vremena došla su u turskom klupskom fudbalu, jer Fenerbahče više nije realan kandidat za titulu prvaka države! Istanbulski velikan evidentno ni u trećoj uzastopnoj sezoni neće uspeti da se domogne šampionske krune, najviše zbog saplitanja onda kada se to najmanje očekivalo. Da stvar bude još gora, Fener je ostao bez napadača Fernandaoa na duži vremenski period posle zastrašujućeg preloma ruke koji je doživeo u 33. minutu utakmice. 

Izabrane vesti

Pomalo čudno zvuči, ali Konja je upisala vekovnu pobedu nad Fenerom u Istanbulu - 3:2! Kako? Pa, mali klub iz srca Turske je prvi put slavio kao gost Kanarincima u ovom veku. A za to je najzaslužnija bosanskohercegovačka linija, koju čine Deni Milošević i Riad Bajić!

KATASTROFA! Zastrašujuća povreda Fernandaoa (VIDEO)

Tandem mladih ofanzivaca iskreirao je dve asistencije i dva pogotka, dok mi je veliku podršku pružio i Omer Sahiner s jednim dodavanjem i golom kojim je Konja povela sa 3:1. 

Međutim, u glavnoj ulozi bio je Bajić, koji je za samo pet minuta izrešetao gol Fab​ijana. Prvo je u 17. minutu primio odlično plasiranu loptu od Miloševića, posle čega mu nije bilo teško da završi akciju, da bi nedugo zatim raspalio hitac i umalo probušio mrežu. 

Samo minut pre nego što je Bajić postigao drugi gol na meču Martin Škrtel je pokazao da je odličan dribler. Čak četvoricu igrača pretrčao je slovački štoper pre nego što je poslao neodbranjiv hitac i tako kompletirao jednu od najlepših akcija u ovoj rundi.

Tek što se drugo poluvreme zahuktalo Sahiner je još jednom iznenadio domaćina, da bi Musa Sou, koji je na teren ušao na startu drugog dela, umanjio zaostatak. Ipak, bila je to samo slaba uteha, jer se rezultat više nije menjao.

SUPER LIG - 25. kolo

Petak:

Fenerbahče - Konja 2:3 (1:2)
/Škrtel 21, Sou 72 - Bajić 17, 22, Sahiner 54/

Subota:

11.30 Kasimpaša - Osmanlispor
14.00 Kajzeri - Gacijantep
17.00 Trabzon - Galatasaraj
17.00 Adana - Ahisar

Nedelja:

11.30 Genčlerbirligi - Rize
14.00 Bursa - Alanja
14.00 Bašakšehir - Karabuk
17.00 Antalija - Bešiktaš

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaSuper ligRiad BajićMartin ŠkrtelKonjaFenerbahčeEvropaDeni Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara