""
""

Brazilci neće videti Drogbu

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.02.17. | 09:49

Iskusni napadač zahvalio se Korintijansu na ponudi

Didije Drogba ipak neće zaigrati u Brazilu. Iskusni napadač iz Obale Slonovače zahvalio se na interesovanju i ponudi ekipi Korintijansa iz Sao Paula, ali svoju budućnost vidi negde drugde u ovom trenutku.

Izabrane vesti

Drogba je trenutno bez ugovora, što znači da može da potpiše za bilo koji klub, bez obzira što je u većini zemalja u utorak uveče završen zimski prelazni rok.
“Bilo je glasina o mom dolasku u Korintijans, ali mi je bilo najvažnije da razgovaram sa predsednikom kluba Robertom de Andradeom, što sam danas i uradio. Objasnio sam mu da sam počastvovan što su se interesovali za mene, ali da mi u ovom trenutku to ne deluje kao pravi potez. Hvala Korintijansu i njegovim navijačima na porukama koje su mi uputili i želim im mnogo uspeha ove sezone“, napisao je Drogba na Tviteru.

OVAKO IZGLEDA UGOVOR ZA DIDIJEA DROGBU: PLATA, SMEŠTAJ, PREVOZ, KARTE, BONUSI... 

Prethodnih godinu i po dana Drogba je proveo u ekipi Montreal Impakta, za koju je odigrao 41 utakmicu i postigao 23 gola.

Krajem prošle godine, pored problema sa povredom leđa, imao je i određenih neslaganja sa trenerom Montreala, zbog čega je i odlučio da promeni sredinu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

međunarodni fudbalKorintijansDidije Drogba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara