Breidablik uigran i pun samopouzdanja

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.07.18. | 10:03

"Rejkjavik ima najstariju i najiskusniju ekipu u ligi, u formi je, ali Grindavik ume da bude veoma tvrd i nezgodan", kaže Srđan Tufegdžić

Naučili smo prethodnih nedelja da islandski fudbal može da bude i te kako isplativ. Da se razumemo, ne pričamo o atraktivnosti, kvalitetu, komercijalnoj privlačnosti i finansijama, već isključivo o potencijalnoj zaradi na tiketima. Setite se samo, kada je nastupila pauza, ništa nije bilo da se igra. Malo su prazninu popunili Svetsko prventsvo i Vimbldon, ali, složićete se, nije to to dok ne dođu lige petice. Zato je islandski fudbal često dobro dolazio za jačanje kvota na tiketima i ispostavilo se da često ume da bude dobro rešenje u mršavim danima za klađenje.

U ponedeljak se završava 14. kolo tamošnje prve lige, a trener Akurejrija Srđan Tufegždić veruje u pobedu Breidablika protiv Keflavika.
"Valur i Breidablik su veliki favoriti u gostima. Filkir uvek igra otvoreno, u prošlom kolu je poražen od moje ekipe rezultatom 1:5, pa ne verujem da će Valur imati problema. Breidablik ima ekipu koja je dugo na okupu i koja je puna samopouzdanja, dok se Keflavik očigledno predao", rekao je Tufegdžić za TIP Novosti i nastavio:
"Rejkjavik ima najstariju i najiskusniju ekipu u ligi, u formi je, ali Grindavik ume da bude veoma tvrd i nezgodan", zaključio je Tufegdžić.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 21:15 4505 ISL 1 Keflavik - Breidablik ki 2 1,37
Ukupna kvota1,37

ISLAND 1 - 14. KOLO:

Ponedeljak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Island 1Island

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara