"Kejlor Navas"
"Kejlor Navas"

Brutalno odbijanje! Pojačajte ponudu ako želite da kupite golmana koji zaustavlja čak i teniske loptice (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.07.14. | 14:21

Porto ponudio svega tri, Atletiko šest miliona evra i napadača Lea Baptistaa, ali predsednik Levantea ne želi lako da se odrekne Kejlora Navasa

Kejlor NavasKakav brutalan način da se zaustavite bogataši! Isto kao što Kejlor Navas štiti gol Kostarike, tako i predsedik Levantea Kvićo Katalan brani interese kluba i za sada uspešno odoleva napadima moćnika voljnih da angažuju sjajnog čuvara mreže koji je zablistao na Mundijalu u Brazilu, ali je i u prethodnoj sezoni bio statistički najbolji golman Primere.

Njega, navodno, planiraju da angažuju Arsenal, Liverpul, čak se govori da je i Bajern raspoložen da dovede rezervu Manuelu Nojeru.

Izabrane vesti

No, Španci odolevaju. Čak i kad im na vrta kuca Atletiko Madrid, koji će posle odlaska Dijega Koste u Čelsi teško uspeti da sačuva i Tiba Kurtou.
Šest miliona evra i napadač Leo Baptistao nije deset miliona. Navasova otkupna klauzula iznosi deset miliona evra, a on vredi više“, bez ustručavanja je poručio Latalan.

Osim Atletikove, Levante je odbio i ponudu Porta u iznosu od svega tri miliona evra. Što deluje kao potcenjivanje Kejlora Navasa, koji je na četiri utakmice Svetskog prvenstva imao procenat odbrana 87,5 i najzaslužniji je za plasman te reprezentacije u četvrtfinale Mundijala, pošto je u penal-seriji protiv Grčke odbranio udarac Teofanisu Gekasu.

Nije ni čudo što u Levanteu cene Kejlora Navasa, niti što je ovaj golman toliko uspešan, ako se ima u vidu činjenica da se uoči Mundjala spremao tako što je zaustavljao teniske loptice koje je ka njegovom golu slao Španac Pablo Anduhar.

Pogledajte kako je to izgledalo...

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraBrazil2014DKejlor NavasEvropaBrazil2014LevanteKostarikaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara